iPhone. Iata de CAND poti Inlocui Bateria mai Ieftin

iPhone urmeaza sa permita inlocuirea mai ieftina a bateriilor in service-urile autorizate ale companiei Apple, iar aceasta schimbare are si odata anuntata.

Apple si-a cerut scuze zilele trecute pentru faptul ca limiteaza performantele iPhone in functie de gradul de uzura al bateriei acestora si a anuntat ca ieftineste inlocuirea bateriilor. Practic, Apple a scazut cu 50 de dolari, sau cel mai probabil euro, pretul la care inlocuieste bateriile telefoanelor iPhone care au un grad mare de uzura, aceasta schimbare producandu-si efectele de astazi.

Initial cei de la Apple nu au anuntat data de la care noul pret devine disponibil, insa aseara compania americana a anuntat ca toti cei care doresc sa profite de el, o pot face chiar de astazi. Compania Apple spune ca e posibil sa nu abia suficient de multe baterii disponibile, la inceput, pentru a rezolva problemele tuturor clientilor, insa acest lucru va fi rezolvat incepand din cursul lunii ianuarie.

Iata de cand poti Inlocui mai ieftin bateria iPhone

Apple a anuntat ca va percepe 29 de dolari, sau cel mai probabil 29 de euro, pentru inlocuirea bateriei iPhone in Apple Store, sau service-urile autorizate pentru a repara produsele sale. Suma este destul de mare in comparatie cu pretul real al bateriei, dar macar clientii afectati de catre limitarea performantelor iPhone au o solutie destul de ieftina pentru a readuce lucrurile la normal.

“We expected to need more time to be ready,” the company said in a statement offered up to TechCrunch this weekend, “but we are happy to offer our customers the lower pricing right away. Initial supplies of some replacement batteries may be limited.”

In Romania puteti inlocui bateria iPhone cu una originala EXCLUSIV la service-urile autorizate de catre compania Apple sa faca acest tip de reparatii in Romania, iar aici optiunile sunt destul de limitate. Oficial in Romania exista 4 service-uri autorizate de Apple sa repare iPhone, insa doar 3 vor intra cel mai probabil in acest program cu preturi reduse pentru inlocuirea bateriilor telefoanelor Apple.

Nu m-as grabi pana prin a doua saptamana a lunii ianuarie sa vizitez unul cu intrebari privind programul Apple pentru ieftinirea inlocuirii bateriilor iPhone, dar acest lucru se va putea face si la noi fara probleme, preturile urmand a fi anuntate.

iphone inlocui bateria ieftin