eMAG – 800 LEI REDUCERE la iPhone 8 in 2018

eMAG a inceput anul 2018 cu reduceri de 800 de LEi la iPhone 8 si iPhone 8 Plus, acestea fiind si promotiile cele mai bune disponibile pentru telefoane.

eMAG are iPhone 8 si iPhone 8 Plus in oferta de dupa Anul Nou, cele doua telefoane mobile ale companiei Apple avand preturi foarte bune, reducerile pentru ele ajungand la 800 de LEI in aceasta pagina, cu preturi finale mai mici decat cele percepute in momentul lansarii oficiale a telefonului.

eMAG vinde iPhone 8 si iPhone 8 Plus dupa Anul Nou in stocuri suficiente pentru toti cei interesati sa cumpere telefoanele mobile, toate modelele fiind in momentul de fata disponibile pentru achizitie prin intermedul magazinului online, deci toti fanii au suficiente motive pentru a le cumpara acum.

eMAG are in momentul de fata iPhone 8 si iPhone 8 Plus cu reduceri de 800 de LEI pentru o perioada limitata de timp, telefoanele beneficiind de reduceri foarte bune dupa Anul Nou pentru ca exista interes foarte mare pentru ambele modele, in aceasta pagina fiind si preturile cele mai bune chiar acum.

eMAG nu vinde doar iPhone 8 si iPhone 8 Plus cu reduceri bune, deoarece iPhone 7 are reducere de pana la 1300 de LEI chiar in acest moment, dar desigur ca exista si foarte multe alte modele de telefoane iPhone care sunt disponibile la preturi extrem de bune in momentul de fata pentru cei interesati.

eMAG are separat de toate acestea inclusiv reduceri noi in campania de reduceri de inceput de 2018, asa ca va recomand sa va cautati urmatorul cadou acolo.

eMAG 800 LEI REDUCERE iPhone 8 2018