Samsung Galaxy S8 – Problema Majora a Ecranului

Samsung Galaxy S8 are o noua problema serioasa cu ecranul, clientii incepand se se planga din cauza ei chiar de la inceputul anului 2018.

Samsung Galaxy S8 are o noua problema, de aceasta data cu ecranul, dupa ce la finalul anului trecut una serioasa privind bateriile a inceput sa genereze frustrare in randul clientilor companiei coreene. Mai exact, acum clientii Samsung Galaxy S8 si ai modelului plus au inceput sa se planga din cauza faptului ca ecranele se aprind singure fara interventia utilizatorilor.

Samsung Galaxy S8 are in clipul video de mai jos prezentata aceasta problema in plina manifestare, ecranul aprinzandu-se desi o carcasa il acopera, inclusiv senzorul de proximitate din el. Problema se manifesta pe telefoanele Samsung Galaxy S8 indiferent daca este folosita o husacare acopera ecranul, sau nu, deci totul pare sa tina de software-ul Android folosit de catre coreeni.

Samsung Galaxy S8 isi porneste singur ecranul timp de 10 secunde la intervale aleatoare de timp pe parcursul intregii zile, iar asta genereaza consum de baterie pe care utilizatorii il reclama. Ca sa fiu complet sincer, am intalnit la iPhone ceva similar precum in cazul Samsung Galaxy S8, doar ca aprinderea aleatoare a ecranului se intampla extrem de rar, nici macar o data la cateva zile.

Samsung Galaxy S8 – ecranul e aprinde singur si aleator

Samsung Galaxy S8 si modelul Plus sunt afectate de aceasta problema, insa Samsung Galaxy Note 8 este, din fericire pentru clientii coreenilor, ferit de aprinderile inutile ale ecranului. Problema este una noua, deci e posibil ca vreo actualizare recenta a software-ului pentru Samsung Galaxy S8 sa dereglat ceva in telefoane si sa genereze aprinderile din senin ale ecranului pe parcursul zilei.

Samsung Galaxy S8 are aceste probleme fara ca Samsung sa vorbeasca in vreun fel despre o posibila explicatie cu privire la bug, dar cel mai probabil o va face dupa ce va analiza unele unitati defecte. Deocamdata nu exista clienti care sa fi confirmat faptul ca unitatile Samsung Galaxy S8 care au ecrane ce se aprind singure au fost primite in garantie, deci ramane de vazut care va fi finalitatea acestui posibil inceput de scandal.

Samsung Galaxy S8 se afla pe sfarsitul “vietii” sale ca telefon din gama premium a companiei coreene, iar din pacate vorbim despre o problema care ar putea arunca o umbra asupra lansarii Samsung Galaxy S9. Ca sa fiu complet sincer, ma astept ca Samsung sa rezolve rapid problemele Samsung Galaxy S8 cu ecranele care se aprind singure, altfel risca sa fie acuzata si de stricarea acestor telefoane.

Samsung Galaxy S8 nu a fost un mare rival pentru iPhone 8 sau iPhone X, iar aceasta problema afecteaza si mai mult vanzarile.