Prima Pagina laptop Acer Swift 7 este cel mai Subtire Laptop din Lume

Acer Swift 7 este cel mai Subtire Laptop din Lume

Acer Swift 7 este cel mai subtire laptop din lume, acesta fiind prezentat in mod oficial astazi de catre compania Acer inaintea inceperii CES 2018.

Acer Swift 7

Acer Swift 7 este cel mai subtire laptop din Lume in momentul de fata si vorbim depre un ultrabook care intrece inclusiv MacBook-urile companiei Apple in grosimea carcasei. Conform producatorilor, Acer Swift 7 are o grosime de doar 8.98mm pentru carcasa sa, cu 50mm mai mica decat cea a MacBook 12 inch, cel mai subtire laptop al Apple.

Acer Swift 7 are aceasta grosime raportata pentru toata suprafata carcasei sale, in timp ce in cazul MacBook-urilor vorbim despre o grosime cuprinsa intre 30 mm si 13.5mm pentru MacBook 12 inch. Realizarea celor de la Acer vine totusi cu unele compromisuri pentru Acer Swift 7, deoarece specificatiile nu sunt impresionante.

Acer Swift 7 are procesoare Intel i7 de generatia a 7-a, deci nu cele Coffee Lake, 8 GB RAM si un SSD PCIe de 256 GB fiind integrate impreuna cu un ecran de 14 inch, cu rezolutie 1080p. Partea interesanta este ca Acer Swift 7 are integrata conectivitate 4G, deci folosind o cartela SIM poate fi conectat usor la internet pentru navigare oriunde si oricand.

Acer Swift 7 1

Acer Swift 7 are totusi o alta mare problema, adusa de grosimea foarte redusa, deoarece pretul de vanzare pentru acest laptop se ridica la 1700 de dolari, mai mare decat pentru Mac-uri. Cu un asemenea pret de vanzare pentru Acer Swift 7, este foarte clar ca putina lume il va alege, in ciuda grosimii reduse, iar asta pentru ca la acest pret oricine poate cumpara un MacBook Pro mult mai bun.

 • Srb Srb

  Bend test va rugam. Asta clar ,ai pus ceva peste el,este indoit deja. Probabil se va si incinge maxim

 • bogdan

  50 mm?

 • Srb Srb

  5mm

 • Adioff

  Nu cred ca e slaba carcasa , dar pretul il va face nevandabil .

 • Adioff

  Prevad o prabusire a pretului si atunci va fi o optiune interesanta … pt un laptop cu windows .

 • Bg

  Îl cumpăr, cine are bani nu se uita la 1700 de dolari

 • Srb Srb

  ai grija de caldura si indoire. mai bine verifica inainte versiunea de anul trecut si o sa intelegi

 • ionion

  Ce Mac Book mai bun cumperi cu 1700 $ ? MacBook 13 cu core i5 costa 1800.

 • Viorel Predatorul

  O prezentare epică ar fi fost în stilul celei în care Steve Jobs a prezentat primul MacBook.
  Prezentatorul să fi intrat pe scenă cu un plic A4 de birou din hârtie maro din care să fi scos un MacBook Pro! Sala ar fi vociferat…
  După o scurtă introducere, să fi deschis carcasa MacBook și să fi scos laptopul asta din el 😂😂

  Cred că ar fi fost de mare efect.