Acer Swift 7 este cel mai Subtire Laptop din Lume

Acer Swift 7 este cel mai subtire laptop din lume, acesta fiind prezentat in mod oficial astazi de catre compania Acer inaintea inceperii CES 2018.

Acer Swift 7

Acer Swift 7 este cel mai subtire laptop din Lume in momentul de fata si vorbim depre un ultrabook care intrece inclusiv MacBook-urile companiei Apple in grosimea carcasei. Conform producatorilor, Acer Swift 7 are o grosime de doar 8.98mm pentru carcasa sa, cu 50mm mai mica decat cea a MacBook 12 inch, cel mai subtire laptop al Apple.

Acer Swift 7 are aceasta grosime raportata pentru toata suprafata carcasei sale, in timp ce in cazul MacBook-urilor vorbim despre o grosime cuprinsa intre 30 mm si 13.5mm pentru MacBook 12 inch. Realizarea celor de la Acer vine totusi cu unele compromisuri pentru Acer Swift 7, deoarece specificatiile nu sunt impresionante.

Acer Swift 7 are procesoare Intel i7 de generatia a 7-a, deci nu cele Coffee Lake, 8 GB RAM si un SSD PCIe de 256 GB fiind integrate impreuna cu un ecran de 14 inch, cu rezolutie 1080p. Partea interesanta este ca Acer Swift 7 are integrata conectivitate 4G, deci folosind o cartela SIM poate fi conectat usor la internet pentru navigare oriunde si oricand.

Acer Swift 7 1

Acer Swift 7 are totusi o alta mare problema, adusa de grosimea foarte redusa, deoarece pretul de vanzare pentru acest laptop se ridica la 1700 de dolari, mai mare decat pentru Mac-uri. Cu un asemenea pret de vanzare pentru Acer Swift 7, este foarte clar ca putina lume il va alege, in ciuda grosimii reduse, iar asta pentru ca la acest pret oricine poate cumpara un MacBook Pro mult mai bun.