Zanco Tiny T1 este cel mai mic Telefon din Lume

Zanco Tiny T1 este cel mai mic telefon mobil din lume, el fiind creat cu ajutorul sustinerii catorva mii de oameni care apreciaza functiile oferite de el.

Zanco Tiny T1 este cel mai mic telefon din lume, iar in clipul video de mai jos aveti o prezentare pentru telefonul mobil ale carui dimensiuni sunt mai reduse decat cele ale unei brichete. Puteti observa ca vorbim despre un telefon mobil extrem de mic, mai mic decat un deget, care totusi poate face apeluri telefonice.

Zanco Tiny T1 este parte a unui proiect care a obtinut finantare prin intermediul Kickstarter, el adunand aproape 200.000 de dolari de la sustinatori. Initiatorii proiectului au cerut initial 33.000 de dolari pentru a aduce pe piata Zanco Tiny T1, insa au obtinut de 6 ori mai multi bani decat doreau, primele unitati urmand a ajunge la sustinatori luna aceasta.

Avand in vedere dimensiunile extrem de reduse, Zanco Tiny T1 poate fi ascuns oriunde si folosit pentru apeluri telefonice in orice fel de conditii. Fie ca vreti sa trisati la un examen, sau sa faceti jogging fara a lua dupa voi telefonul mobil normal, cu mult mai mare, Zanco Tiny T1 este util intr-o varietate de situatii, multumita dimensiunilor reduse.

Zanco Tiny T1 urmeaza sa fie vandut la un pret de 35 de lire, sau aproximativ 190 de LEI, o suma extrem de buna pentru un telefon mobil care are dimensiuni atat de reduse.

7 COMENTARII

  1. Am ajuns la concluzia ca nici pe anul 2018 nu vrei sa judeci si nu vrei sa iti pui creierul la treaba . Poti sa ma contrazici cu niste comentarii interesante pentru oameni maturi si destepti care sunt deschis la stiri si noutati ……daca poti bineinteles , daca nu ?

  2. Tu nu ai deloc creier ……. se vede in comentariile de pe aici . Nu te suporta nimeni copilule . Mi-as da 10 ani din viata serbanica sa te am fata in fata .