Prima Pagina telefoane mobile Creste Semnalul Telefonului daca Ridici Mana spre cer ?

Creste Semnalul Telefonului daca Ridici Mana spre cer ?

Cu cat poate sa creasca semnalul telefonului mobil daca ridici mana spre cer atunci cand nu poti face apeluri, sau nu poti naviga pe internet ?

Atunci cand semnalul telefonului este slab, multe persoane se gandesc rapid ca simpla ridicare a mainii spre cer este o rezolvare usoara pentru a creste puterea semnalului si a putea face apeluri, sau a sta pe internet. Aceasta este o preconceptie pe care multi se bazeaza cand au semnal GSM prost pe telefon, dar ea are la baza un fundament gresit.

Un profesor universitar ne explica faptul ca ridicarea mainii spre cer cand avem semnal prost nu va avea vreun efect pentru a ne rezolva problemele, iar asta din cauza modului in care sunt gandite retelele. Distanta dintre telefon si pamant nu afecteaza semnalul GSM, insa locatia in care ne aflam are un impact mult mai mare asupra puterii semnalului.

In aceasta idee, profesorul recomanda schimbarea locatiei in care ne aflam pentru a cauta o zona cu semnal mai bun, mai ales daca ne aflam intr-o zona urbana aglomerata. Daca suntem intr-o cladire, recomandarea este identica, deoarece schimbarea locatiei ne poate aduce intr-o zona in care semnalul are o putere mai mare decat cea in care ne aflam.

Aceasta recomandare nu este utila pentru situatiile in care ne aflam la concerte, meciuri, sau alte zone cu extrem de multe persoane, atunci parasirea respectivei locatii fiind solutia. Acestea fiind spuse, daca aveti semnal GSM slab la telefon, incercati sa va plimbati putin in loc sa riicati mana spre cer, pentru ca efectul va fi nul.

Does waving your phone around improve your cell service? | Gad…

Does waving your phone around improve your cell service?

Posted by Circuit Breaker on 24 Decembrie 2017

 • g

  Corect :)) avem prieteni care mai ridica mana in felul asta, chiar destul de multi

 • emicosq

  Am plฤƒtit 700โ‚ฌ ca sa stau cu mรขna spre cer!!! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

 • KlaudiNhO

  ce treaba are cat ai dat tu pe telefon … daca nu e retea

 • marian

  Alศ›ii au plฤƒtit si 1300 euro ศ™i sta cu mana sus ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

 • Crs

  Sau cu mรขna รฎntinsฤƒ ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

 • Bk85

  SRB, lasa mana jos! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

 • RaduD

  Cรขnd nu prea ai semnal, mai bine ridici privirea spre cer, pentru un eventual ajutor divin…!๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

 • V.P

  Da !! Cel putin iPhone-urile Apple echipate cu modemuri Intel .
  Carpa in fund de Apple au crezut ca stapanesc tehnologia furata de la Qualcomm , rezultatul : Un parteneriat cu incepatorii de la Intel si tehnologie furata de Apple de la Qualcomm = modem Intel mediocru : Semnal slab , instabil, viteza redusa , etc .
  Cand esti lesinata de foame o arzi mai nou cu MediaTek , bine si Samsung se foloseste de ei pentru a scoate un pret bun pentru produse din clasa LOW – END .

 • V.P

  Acolo unde iPhone-ul echipat cu modem Qualcomm are DOUA liniute cel echipat cu Intel pierde SEMNAL , asta incerca sa spuna omul ,, vrei sa compari cu Samsung ?? Nu are rost ca ne facem de ras .