CES 2018: Whirlpool te lasa sa-ti Controlezi Masina de Spalat de pe Apple Watch

ces 2018 whirlpool masina spalat apple watch

CES 2018 ne aduce din partea celor de la Whirlpool o serie de produse extrem de interesante care pot fi controlate folosind Apple Watch-urile companiei Apple. Mai exact, vorbim despre cuptoare, masini de spalat rufe, sau uscatoare care pot fi controlate folosind doar Apple Watch, Whirlpool anuntand intreaga gama de produse chiar astazi.

Whirlpool sustine ca nu mai putin de 20 de produse interconectate pot fi controlate de catre Apple Watch, iar la CES 2018 a oferit demonstratii si detalii despre ele. In cazul cuptoarelor Whirlpool interconectate, Apple Watch permite schimbarea setarilor de coacere si verificarea temperaturii la care este gatita mancarea din interior.

In cazul masinilor de spalat Whirlpool vorbim despre schimbarea ciclului de spalare direct de pe Apple Watch chiar si cand masina de spalat este in functiune. In cazul uscatoarelor vorbim despre posibilitatea de a verifica perioada de timp necesara pentru a finaliza un ciclu de uscare a hainelor, totul direct de la incheietura mainii, folosind Apple Watch.

Whirlpool a creat practic o serie de produse extrem de interesante care pot fi conectate folosind Apple Watch, acestea fiind si primele din lume de acest tip care au o asemenea interconectare. Whirlpool nu a anuntat deocamdata cand intentioneaza sa lanseze noile sale produse, insa aplicatia pentru Apple Watch va fi disponibila in cursul anului 2018.