Apple Watch. Functia Mult Dorita care nu e inca Pregatita

Apple Watch nu va avea prea curand una dintre functiile care l-ar transforma intr-un gadget must-have pentru foarte multi posesori de iPhone.

Apple Watch este produsul Apple care a avut parte de una dintre cele mai mari cresteri in vanzari din intreaga oferta a companiei americane in cursul anului 2017. Apple Watch este estimat a generat vanzari si mai mari in 2018, iar asta in ciuda faptului ca nu a adus functii majore cu actualizarea de anul acesta, iar o functie asteptata de multi nu va ajunge nici anul viitor.

Apple Watch nu va avea prea curand o functie care sa permita masurarea glicemiei, tehnologia dezvoltata de catre companie nefiind deocamdata pregatita de lansare. Vorbim aici despre o metoda non-invaziva de a masura glicemia folosind Apple Watch, iar asta fara ca produsul sa fie catalogat ca unul medical de autoritatile americane.

Apple Watch are o echipa de experti care dezvolta tehnologia pentru monitorizarea glicemiei, iar Tim Cook a testat un prototip cu ea activata, dar se pare ca produsul nu e pregatit pentru public. E posibil ca Apple sa testeze o metoda de masurare a glicemiei pentru care nu poate gasi componente pentru productie in masa deocamdata si are nevoie de parteneri care sa o ajute mai mult.

“Separately, Apple is continuing research on a noninvasive continuous glucose reader, according to two people with knowledge of the project. The technology is still considered to be years away, industry experts said.”

Pe de alta parte, e posibil ca Apple Watch sa nu faca deocamdata masurarea corecta a glicemiei si aceasta sa fie problema, dar deocamdata nimeni nu stie ce tine in loc functia. Partea buna este ca in 2018 ar trebui sa avem un Apple Watch capabil sa faca electrocardiograme, compania Apple parand pregatita pentru a-l lansa oficial.

apple watch glicemie

6 COMENTARII

  1. La orice cabinet medical e gratuit să te înțepe și să îți măsoare nivelul glicemic din sângele extras.

    Apple vrea să integreze în ceas un cititor glicemic neinvaziv (fără înțepătură, fără sânge extras), ceea ce ar fi o MARE INOVAȚIE!!!

  2. Acest ceas ar face viata mai usoara persoanelor cu diabet ele fiind in momentul de fata obligate sa se intepe in deget de foarte multe ori pe zi pentru monitorizarea glicemiei. Mai e o solutie in momentul de fata un senzor care se lipeste pe mana care pe langa ca e incomod este si foarte costisitor.
    Monitorizarea glicemiei la diabetici este obligatorie pentru a stii cata insulina sa isi injecteze si cat sa manance. Va imaginati ce corvoada este pentru ei sau pentru copii cu diabet.

    Deci da, acest ceas ar fi o minune pentru persoanele cu diabet.