iPhone X: Pobleme cu Incalzirea Excesiva

iPhone X are probleme cu incalzirea excesiva raportate de catre clientii care au cumparat telefoanele mobile, acestia plangandu-se pe retelele de socializare.

iPhone X are probleme cu incalzire excesiva raportate de catre clientii companiei americane, acestia afirmand ca telefoanele sunt extrem de calde, chiar si daca sunt lasate nefolosite pentru perioade mai lungi de timp. Incalzirea excesiva a iPhone X are drept efect si dezactivarea anumitor functii, sau chiar a intregului telefon, dar nu toata lumea e chiar atat de mult afectata.

iPhone X refuza chiar sa porneasca, in cazuri extreme, astfel ca acesti clienti sunt lasati in imposibilitatea de a isi mai folosi telefoanele mobile, lucru care a generat multe plangeri pe retelele de socializare. Majoritatea plangerilor privind supraincalzirea iPhone X vin totusi in timpul folosirii telefoanelor pentru a urmari clipuri video, sau a naviga pe internet, iar in anumite cazuri asta e de asteptat.

iPhone X se poate incalzi destul de bine daca urmariti multe clipuri video unul dupa altul, dar depinde foarte mult unde le urmariti, pentru ca in mod normal incalzirea nu ar trebui sa fie atat de mare incat sa blocheze unele functii. Pentru unii clienti problemele au inceput de curand, insa pentru altii dateaza inca de acum cateva saptamani, astfel ca iPhone X nu ofera o experienta prea placuta pentru toata lumea.

“My wife’s iPhone X overheated last night and failed. The phone is so hot I could barley hold it. I have tried to restart, and connect to iTunes. It will not register being connected, and is frozen on the notification screen. It won’t cool down, even placed it in the freezer.”

iPhone X – probleme cu incalzirea raportate de clienti

iPhone X are unele dintre probleme coroborate si cu un consum foarte mare de trafic de internet mobil, lucru care poate explica intr-o foarte mare masura supraincalzirea telefonului mobil, chiar cand nu e folosit. Navigarea pe internet folosind modemul GSM al iPhone X genereaza caldura mult mai mare decat navigarea pe internet folosind Wi-Fi, asa ca unele plangeri ale clientilor au o explicatie logica.

iPhone X a avut o gama variata de probleme diferite raportate pana in prezent de catre clientii care au cumparat telefoanele companiei Apple, insa acestea cu supraincalzirea apar pentru prima oara in discutie. Cand am inceput sa folosesc iPhone X am sesizat o usoara incalzire excesiva in timpul efectuarii unor task-uri, insa cel mai mult se simte in momentul incarcarii rapide, bateria incalzindu-se destul de mult in aceasta situatie.

Apple nu pare sa fi fost contactata de catre clientii iPhone X care sunt afectati de aceste probleme, deci nu exista informatii care sa confirme faptul ca exista ingineri in cadrul companiei care sa investigheze aceste probleme. iPhone X este un telefon foarte important pentru Apple, dar si foarte scump, asa ca toate aceste probeme pot genera “dureri” mari de cap pentru cei din Cupertino in 2018.