CES 2018: PowerWatch X – Smartwatch-ul care se Incarca folosind Caldura

CES 2018 PowerWatch X smartwatch

CES 2018 ne aduce PowerWatch X, un nou smartwatch pe care o companie americana l-a creat pentru a functiona doar in baza caldurii emise de catre corpul nostri. PowerWatch X este a doua versiune a unui smartwatch lansat cu 2 ani in urma de catre companie, actualizarea de anul acesta aducand functii care il transforma intr-un smartwatch adevarat.

Versiunea initiala a smartwatch-ului lansat de catre PowerWatch nu avea functii de interconectivitate si nu permitea trimiterea de notifcari catre un smartphone. PowerWatch X rezolva aceasta problema, iar separat de functiile de monitorizare a activitatilor de fitness, acum el permite inclusiv trimiterea de notificari catre smartphone-urile utilizatorilor.

PowerWatch X are totusi cea mai importanta functie in capacitatea sa de a isi incarca bateria folosind caldura emisa de catre corpurile utilizatorilor. PowerWatch X este mult mai gros decat un smartwatch obisnuit din cauza acestei tehnologii de incarcare integrate de catre compania producatoare, dar avnd in vedere tehnologia de incarcare, compromisul ar trebui sa merite.

CES 2018 PowerWatch X smartwatch 1

PowerWatch X urmeaza sa fie lansat de catre compania producatoare in T1 2018 la pretul de 250 de dolari, asa ca va fi interesant de vazut si cata lume il va cumpara. In ciuda faptului ca smartwatch-ul se poate incarca din caldura emisa de catre corpurile noastre, functionalitatea separata oferita nu o intrece pe cea a unui Apple Watch.