Samsung vrea sa Revolutioneze Smartphone-urile Inaintea Apple

Samsung are un plan foarte ambitios sa revolutioneze smartphone-urile inaintea companiei Apple, detaliile fiind prezentate pentru lumea intreaga de coreeni.

Samsung are planuri foarte mari pentru viitoarele sale smartphone-uri, compania coreeana intentionand sa dezvolte produse care au ecranele mult mai complexe decat cele ale actualelor telefoane mobile. Mai exact, intr-o serie de brevete de inventie inregistrate de catre compania Samsung, coreenii descriu o modalitate prin care ecranele smartphone-urilor inconjoara carcasa acestora in partea superioara, sau in lateral.

Puteti vedea in imaginile de mai jos cum arata smartphone-urile pe care compania Samsung le-ar putea lansa in viitor, acestea putand aduce noi functii extrem de importante pentru utilizatorii din lumea intreaga. Smartphone-urile au ajuns la dimensiunile maxime la care pot fi utilizate confortabil, iar ecranele nu prea mai au unde sa creasca, decat daca sunt extinse in carcasa, iar la asta se gandesc corenii pentru viitor.

Samsung se gandeste ca poate extinde ecranul unui smartphone in carcasa pentru a afisa imagini, sau a oferi noi optiuni de control pentru utilizatori, schimbarea putand simplifica foarte mult interactiunea cu telefoanele mobile. Puteti vedea in imagini ca Samsung gandeste diverse moduri in care poate extinde ecranul smartphone-urilor sale in carcasa, asa ca va fi interesant de vazut si daca vor aparea imagini cu prototipuri de acest gen.

Samsung smartphone ecran carcasa

In general, de la brevet la produs finit este o cale foarte lunga, insa cei de la Samsung par sa fie destul de hotarati sa lanseze asemenea produse, ei nefiind la primul brevet de inventie care descrie unul de acest gen. Samsung dezvolta totusi foarte multe produse, pe care le si breveteaza, asa ca ramane de vazut in ce masura ar putea transforma un asemenea smartphon in realitate.

Samsung smartphone ecran carcasa 1