Prima Pagina Samsung Samsung vrea sa Revolutioneze Smartphone-urile Inaintea Apple

Samsung vrea sa Revolutioneze Smartphone-urile Inaintea Apple

Samsung are un plan foarte ambitios sa revolutioneze smartphone-urile inaintea companiei Apple, detaliile fiind prezentate pentru lumea intreaga de coreeni.

Samsung are planuri foarte mari pentru viitoarele sale smartphone-uri, compania coreeana intentionand sa dezvolte produse care au ecranele mult mai complexe decat cele ale actualelor telefoane mobile. Mai exact, intr-o serie de brevete de inventie inregistrate de catre compania Samsung, coreenii descriu o modalitate prin care ecranele smartphone-urilor inconjoara carcasa acestora in partea superioara, sau in lateral.

Puteti vedea in imaginile de mai jos cum arata smartphone-urile pe care compania Samsung le-ar putea lansa in viitor, acestea putand aduce noi functii extrem de importante pentru utilizatorii din lumea intreaga. Smartphone-urile au ajuns la dimensiunile maxime la care pot fi utilizate confortabil, iar ecranele nu prea mai au unde sa creasca, decat daca sunt extinse in carcasa, iar la asta se gandesc corenii pentru viitor.

Samsung se gandeste ca poate extinde ecranul unui smartphone in carcasa pentru a afisa imagini, sau a oferi noi optiuni de control pentru utilizatori, schimbarea putand simplifica foarte mult interactiunea cu telefoanele mobile. Puteti vedea in imagini ca Samsung gandeste diverse moduri in care poate extinde ecranul smartphone-urilor sale in carcasa, asa ca va fi interesant de vazut si daca vor aparea imagini cu prototipuri de acest gen.

Samsung smartphone ecran carcasa

In general, de la brevet la produs finit este o cale foarte lunga, insa cei de la Samsung par sa fie destul de hotarati sa lanseze asemenea produse, ei nefiind la primul brevet de inventie care descrie unul de acest gen. Samsung dezvolta totusi foarte multe produse, pe care le si breveteaza, asa ca ramane de vazut in ce masura ar putea transforma un asemenea smartphon in realitate.

Samsung smartphone ecran carcasa 1

 • Visan Teodor

  Imaginile astea sunt antice.

 • De la primul iPhone, Apple nu prea a mai revoluționat nici un smartphone. Doar a îmbunătățit ceea ce revoluționau alții.

 • Srb Srb

  sa revolutioneze ceva ce din 2018-2019 incepe sa se duca in urmatorii 8-10 ani

 • Viorel Predatorul

  Apple a revoluționat prin primul smartphone, după care Samsung și restul au revoluționat smartphone-ul de mai multe ori. Nu văd cum ar putea Apple să revoluționeze ceva în domeniu, câtă vreme ei sunt interesați doar de profit.

 • Oricum la smartphone in general, nu prea mai este nimic de revoluționat. Deja s-au scos marginile la ecran, au 2 camere…acum nu pot decât sa mai pună putina performanța pe la procesor, puțin, ram, mici îmbunătățiri la camera…și cam atât. In ultimul timp diferențele sunt atât de mici încât nu merita sa mai schimbi telefonul de la an la an. Cel mult la 2 ani ar trebui schimbat, poate și mai mult.

 • Srb Srb

  cu ce au revolutionat restul? tot aceeasi idee etc…doar au updatat smartphone si atat

 • În domeniu bateriei smartphone -ului se poate revoluționa …. ar putea încărcare instanta 1 sec si bateria sa fie full …sau încărcarea prin purtare ceva de genul cum sunt acele lanterne pe care le scuturi si se încarcă…

 • ionion

  Aceeasi idee era si inainte de iPhone – Apple doar a facut un sistem de operare mai fluent si mai bine adaptat touch-ului . Nu a fost nici o revolutie. Smartphoanele(pda) aveau si inainte ecran mare si touch – cu stylus sau fara (prada). Erau chiar mai complexe decat ce a avut Apple pana la 3GS/4.
  Revolutie a fost doar pt cine nu mai vazuse un PDA pana atunci si facea comparatie cu dumb phone-urile .

 • Cel puțin Apple nu are intenția de a oferi utilizatorilor baterii de calitate, care sa dureze mult in timp. Idea este ca utilizatorul sa plătească 30€ in fiecare an pe o baterie care costa 3€ in fabrica.

 • George89

  Asa sunt în patente

 • Srb Srb

  Pda cu stylus…si pt aia a fost o revolutie sa poti renunta la batz si sa ai multi touch in kkt

 • Merlin

  Ce fumezi? Acele lanterne, scuturabile ca sa ma exprim in genul tau, cum genereaza si cum capaciteaza energia? Pai ce facem amice, punem condesatoare in telefoane? 😀

 • ionion

  Revolutie in kkt – si ecranele touch resistive se puteau utiliza fara batz.
  Revolutie a fost cand a aparut primul PDA ,ori primul Nokia comunicator , sau ce am numi un telefon inteligent in ziua de azi . restul au fost upgrade-uri.
  Si primul care a utilizat un ecran capacitiv multitouch a fost Prada nu iPhone .

 • Nu fumez nimic prietene … firma sequent e pe cale să lanseze un smartwatch care se încarcă în timp ce il porți…. deci tehnologia în viitor ne poate surprinde … Nu trebuie să fi răutăcios si incuiat la minte

 • Merlin

  Awww, te simt ca esti barbat! 🙂 Vezi ca se incarca tot pe scuturat si alea automate, de vreo 50 de ani! Mecanic!

 • Merlin

  Plus transport si manopera, da?

 • Visan Teodor

  Ok,dar când au fost înregistrate patentele astea?Mie îmi par a fi din era note edge.

 • Florin

  Da. Se cheama super-condensatori sau “super-capacitors” si e urmatoarea mare mutare in domeniul bateriilor.