Samsung Galaxy S9: Exclusiv, Specificatiile Camerelor

Samsung Galaxy S9 are prezentate in mod exclusiv specificatiile camerelor inainte de prezentarea oficiala, schimbari majore fiind pregatite de coreeni.

samsung galaxy s9 exclusiv specificatii camere

Samsung Galaxy S9 are prezentate in exclusivitate unele dintre specificatiile camerelor de catre surse apropiate companiei coreene, iar acum putem vedea si ce vor oferi acestia pentru clientii din lumea intreaga. Vorbim despre noi camere integrate in Samsung Galaxy S9 si in modelul Plus, acestea urmand a plasa telefoanele in topul celor care au cea mai buna camera integrata de catre producator.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba o camera standard integrata in carcasa, in timp ce modelul Plus urmeaza sa aiba o camera duala verticala, asa cum are si iPhone X, deci vorbim despre o schimbare uriasa pentru modelul mai mare. Conform informatiilor de astazi, Samsung Galaxy S9 Plus urmeaza sa aiba deschidere f/1.4 pentru camera duala folosita de catre coreeni, aceasta fiind cea mai buna integrata intr-un smartphone.

Samsung Galaxy S9 Plus va intrece practic LG V30, primul smartphone cu deschidere f/1.6 pentru camera, si va avea un avantaj urias in fata iPhone X, care are deschidere f/1.8 pentru camera, deci Apple va avea multe de recuperat. Samsung Galaxy S9 Plus cu deschidere f/1.4 pentru camera va putea face poze grozave inconditii de luminozitate scazuta, ceea ce isi doreste orice fel de utilizator de smartphone.

Samsung Galaxy S9 – specificatiile camerelor anuntate in exclusivitate

Samsung Galaxy S9 va avea o camera standard integrata de catre compania coreeana, iar pentru ea vorbim despre o deschidere de f/1.5, deci Samsung diferentiaza pentru prima oara camerele sale. Nimeni nu se astepta ca intre camerele Samsung Galaxy S9 sa existe diferente in ceea ce priveste specificatiile, ci doar faptul ca un model va avea o camera standard si unul va avea o camera duala verticala integrata.

Samsung Galaxy S9 va intra in productie chiar luna aceasta, compania coreeana dorind sa il prezinte in cadrul Mobile World Congress 2018, astfel ca el trebuie sa fie pregatit pentru lansare pana atunci. Lansarea Samsung Galaxy S9 este programata a avea loc undeva prin cursul lunii martie, deci pana atunci vom afla cel mai probabil toate informatiile importante in legatura cu noul telefon mobil.

“Speaking Samsung’s next flagship S9 / 9 Plus dual speakers 64GB Some say there is still some S9 Plus F / 1.4, small S9 It is said that the same as W2018 Aperture with a large aperture should be F / 1.5.”

Samsung Galaxy S9 nu va aduce schimbari majore pentru design, daca ecranul nu va fi mai subtire in partea inferioara, insa componentele integrate vor fi superioare celor folosite in actualele modele de pe piata. Samsung Galaxy S9 este vazut de catre foarte multi fani ca fiind un upgrade minor in comparatie cu modelele vandute in 2017, dar totul depinde de ceea ce va fi oferit in final de catre companie.

14 COMENTARII

  1. Da, schimbă un pic camera si apoi spun ca au inovat totul, nu se mai merită de vreo 3 ani să ți schimi telefonul de la an la an , el se schimba din 2 în 2 ani si dacă esti cu adevărat bun îl schimbi din 3 în 3 ani

  2. Impresionant, S9 camera single f/1.5, cred ca va fi cea din flip phone Samsung, care e ajustabila având softul pe inteligenta artificiala…. Softul ajustează diafragma în funcție de situație și lumina de la f/1.5 la f/2.4
    Cat in privința S9 Plus cu camera f/1.4 ei bine sa vedem ce va fii, oricum sunt cele mai mari diafragme din istoria smartphone-ului

  3. Sa dezvolți camere cu deschidere de f/1.5 și f/1.4 bazate pe soft de inteligenta artificiala e mare brânză, oricum S9 nu se adresează posesorilor de S8 și Note 8, ci mai degrabă celor de S5 și S6 (poate și celor de S7 non Edge)

  4. Spatele va fii schimbat, iar bara de jos a panoului frontal aproape inexistenta, vroiai un design complet refăcut? Ei bine mai toți sunt conservatori în anumite privințe

  5. Părea matura sau suficient de matura cea de la Synaptics pt Amoled, acum sa vedem
    N9 e aproape confirmat cu senzorul de amprenta în display

  6. Uite că Vivo a prezentat telefonul care integrează tehnologia respectiva,deci e finalizată.Ca nu are Samsung așa cava încă,asta e alta discuție.

  7. Dacă nu ar fi totul teoretic ar fi super dar cred că este doar marketing și nimic mai mult, cred cu adevărat că nu pe camere foto trebuie pus accentul care sunt destul de bune si pe modelele mai economice, ci pe baterie, sau modul de încărcare, nu este normal ca până în 2018 sa ai telefon care te tine doar 12 ore. Acolo aș vrea să văd îmbunătățiri, sa te țină măcar 24 de ore fără frica ca ai nevoie de încărcător, ei au pus accent ca incarci 20 minute si te tine 4 ore, vreau sa l încarc si 90 de minute dar sa știu ca nu mai am nevoie sigur de încărcător măcar 24 de ore . . .