iPhone X: Noua Problema de care se Plang Clientii

iPhone X are o noua problema care pare sa deranjeze o parte dintre clientii companiei Apple, insa ea nu este nici pe departe atat de grava pe cat ar parea.

iphone x problema plangeri

iPhone X nu este perfect, toti stim asta, inclusiv unii dintre cei care si-au cumparat telefonul si se plang din cauza faptului ca le este smuls parul in momentul folosirii produsului creat de catre compania americana. Un numar destul de mare de persoane se plange pe retelele de socializare si diverse forumuri de faptul ca in timpul folosirii iPhone X au ramas fara par, care a fost prins in butoanele telefonului.

Fie ca vorbim despre par din barba, sau par din cap, iPhone X pare sa nu faca distinctie intre firele de par pe care le “mananca” in momentul in care este tras de la urechea utilizatorilor pentru a fi folosit in mod normal. Majoritatea celor care se plang de parul smuls de catre iPhone X sustin ca acesta ramane prins in butonul Mute, in timp ce altii il gasesc in spatiul dintre ecran si marginea carcasei.

iPhone X le smulge parul unora dintre utilizatori

Aplicarea unei carcase pentru iPhone X pare sa rezolve problema pentru unii dintre utilizatori, in timp ce altii continua sa se planga si dupa ce aceasta este montata, tot butonul Mute fiind cel care genereaza problemele. Desigur ca vorbim despre plangeri care n-au vreo legatura cu, calitatea, pe care o are iPhone X, ci doar probleme mai putin obisnuite pentru un telefon mobil.

iPhone X smulge par

iPhone X nu este primul model de iPhone al companiei Apple pentru care au aparut plangeri de acest gen, in trecut existand plangeri similare si pentru alte modele create de catre cei de la Apple. Realitatea este ca indiferent ce telefon ai avea, fie ca e iPhone X sau alt model, poti trece prin aceleasi probleme, dar poate ca asta e un semn ca mai trebuie sa te tunzi/barbieresti.

iPhone X smulge par

55 COMENTARII

  1. Trăim intr-o lume de oameni nebuni. Sper sa vina sfârșitul lumii cât mai repede, sa se mai curețe și acest Pământ de atâta prostie. Umanitatea are probleme mult mai grave și lumea se vaită ca și-au prins parul într-un telefon.

  2. Rasul-plansul ! Ce alt telefon mai smulge parul si are un buton mute mecanic ?
    Eu nu am mai auzit asa ceva – sa fiu sincer nici la iPhone nu am mai auzit de problema asta .
    Poate si femeile at trebui sa se tunda chele ca sa foloseasca iPhone X.
    LOL – iPhone X pe rol de masina de tuns !

  3. Ce are a face nebuinia lumii cu faptul ca iPhone e prost facut si agata parul ?
    Deci Apple a eliminate jack-ul audio ca sa aiba mai putine gauri , dar agata parul prin alte gauri .

  4. Mai bufonule , cred ca tu esti complet chel si span – vreo abominatie a rasei umane care crede ca un buton mute mechanic e foarte ok , pt ca e facut de Apple.

  5. Eu am avut problema asta cu iPhone 4 și este foarte deranjanta ! După cum spuneam, nu își merita banii ! Pentru cârcotași, va rog sa va abțineți !

  6. ramai in kkt in familia ta de tarani ..aici se vorbeste cu Domnule. Tu nici macar 1 telefon nu ai …si mai te si crezi jupan…butonul mecani e f ok sa poti da telefonul tare sau pe silent fara sa il scoti din buzunar…doar un tampitt are nevoie de bixby pt asta

  7. Sa mai zica cineva ca doar Samsung produce si frigidere sau masini de spalat. Apple s-a apucat de epilatoare. In toamna o periuța de dinți, poate un trimmer si tot asa….

  8. tot nu ai inteles? ok inca 1 data..ambele sunt mecanice. DAR apple il are de la bun inceput si lumea il foloseste zilnic…cel samsung abia a aparut pt o mizerie de functionalitate intr-o era cand ai 3 asistenti , iar acel buton iti garantez ca multa lume il foloseste 1data pe saptamana
    BUTONUL MECANIC MUTE agata parul?!?!?!?! CUM KKT BAAA…vorbesti la el din lateral???? doamne cata prrostie…tu nici iphone nu ai avut vreodata…
    PS: butonul mute este pe lateralul telefonului…lumea cand vorbeste la iphone o face “pe display”….mergi in magazin si incearca un iphone…FIZIC, butonul mute, cand vorb,se afla la lobul urechii !! Hai ca ne-am dat seama ca nu ai avut nici iphone
    PS: faza cu parul am patit-o doar la iphone 5…si era din cauza imbinarii dintre carcasa si sticla….nicidecum din cauza mute switch….am auzit-o si perla asta, apare maine in catavencu

  9. Ai transpirat?? Oamenii reclama pt ca pot. Samsonist sa fii si tot poti. Probabil esti unul dintre ei
    Ok nu intelegi si de trolat nu esti capabil deci e clar

  10. Butonul mecanic pentru silent nu e f ok, e f f ok. O spun ca si fost posesor de i7, posesor de s8 plus. Iar in ceea ce priveste bixby/siri e diferenta de la cer la pamant.

  11. Azi m a pishat un i6/s8plus (siri/bixby) de toata jena. Cu toate astea nu o sa renunt la s8 plus din mai multe puncte de vedere. Primul ar fi ecranul, a doilea ar fi pretul. Referitor la bixby/siri, bixby e de tot rahatu. Dar pot trai si cu asta pentru ca nu l folosesc des, aproape deloc. Totusi s8 plus e un smartphone f rapid.