iOS 11.2.2 vs iOS 11.2.1 – Au Scazut Performantele iPhone ?

iOS 11.2.2 are performantele comparate cu cele ale iOS 11.2.1 dupa ce au fost rezolvate vulnerabilitatile Meltdown si Spectre inclusiv pe telefoanele iPhone.

iOS 11.2.2 performante ios 11.2.1 iPhone

iOS 11.2.2 a fost lansat in cursul zilei de luni de catre compania Apple, motivul principal pentru lansarea update-ului fiind dorinta de a bloca in totalitate vulnerabilitatile Meltdown si Spectre. Apple blocase deja Meltdown in iOS iOS 11.2.1, iar acum a blocat complet si Spectre in iOS 11.2.2, deci utilizatorii iPhone sunt in deplina siguranta si cand navigheaza pe internet.

iOS 11.2.2 reduce performantele iPhone cand vine vorba despre navigarea pe internet folosind Safari, dar impactul este de doar 2.5% si asta in unele teste, altene neafisand vreun impact. Lasand la o parte Safari, iOS 11.2.2 nu are performante mai proaste decat iOS 11.2.1, ba din contra, clipurile video de mai jos ne arata exact contrariul pentru telefoanele companiei Apple.

iOS 11.2.2 are performante cel putin la fel de bune precum iOS 11.2.1 cand vine vorba despre utilizarea iPhone, compania Apple reusind sa blocheze Meltdown si Spectre fara a reduce performantele iPhone. Realizarea este una impresionanta in conditiile in care compania este oricum criticata din toate partile pentru decizia de a limita performantele iPhone din cauza degradarii bateriei, insa iOS 11.2.2 nu are legatura cu asta.

iOS 11.2.2 este o actualizare menita sa rezolve probleme importante de securitate si recomandarea mea este sa o instalati fara rezerve, deoarece nu exista motive sa o evitati in momentul de fata. iOS 11.2.2 este o actualizare pe care trebuie sa o aveti instalata in telefoane si va recomand sa faceti instalarea chiar in acest moment pe telefoanele voastre.