iPhone X inlocuieste Echipamente de Milioane de Dolari la Hollywood

iphone x echipamente hollywood

iPhone X, sau mai bine zis camera TrueDepth pentru Face ID, poate inlocui echipamente de milioane de dolari pentru regizorii de la Hollywood care creeaza animatii. In clipul video de mai jos puteti vedea cum un iPhone Xi, impreuna cu cateva accesorii, este folosit pentru a monitoriza miscarile unei persoane si a da viata unui personaj animat.

iPhone X obtine rezultate impresionante in ceea ce priveste urmarirea miscarilor fetei si poate inlocui echipamente mult mai scumpe care erau folosite pana acum pentru asta. iPhone X anima un avatar 3D intr-o maniera care pare a fi extrem de aproape de perfectiune, lucru incredibil pentru un simplu smartphone.

Totul este posibil multumita API-urilor pe care Apple le ofera pentru dezvoltatori, ele permitand crearea unei harti 3D a fetelor utilizatorilor special pentru a crea asemenea animatii. Desi nu orice studio mare de la Hollywood va apela la asemenea tehnici pentru propriile filme, cu siguranta vom vedea productii inspirate din ceea ce putem vedea in clipul video de mai jos.

Articolul precedenteMAG: Pret REDUS cu 5600 LEI la Sute de Laptop-uri
Articolul următorFBI: Apple e plina de Genii Diabolice care Securizeaza iPhone
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.