Iata cum poti Ascunde Pozele din iPhone

Daca vrei sa ascunzi pozele si clipurile video din iPhone, atunci toata procedura este foarte simpla si poate fi realizata inclusiv fara jailbreak.

iphone ascunde poze

iPhone nu are implementata de catre compania Apple o functie care sa permita ascunderea pozelor sau filmelor facute de catre noi in viata de zi cu zi. Compania Apple nu permite nici parolarea aplicatiei pentru poze si clipuri video, asa ca sistemul de operare nu permite protejarea acestora in vreun fel, sau altul, la nevoie.

Daca totusi vreti sa ascundeti pozele si clipurile video din iPhone, atunci clipul video de mai jos va invata cum sa faceti asta chiar daca nu exista jailbreak pe telefonul vostru. Totul este posibil multumita unei aplicatii din AppStore, desi exista si altele similare, ea fiind mascata intr-una de tip calculator, desi poate ascunde poze si clipuri video.

Clipul video de mai jos va explica totul in detaliu, iar daca vreti sa descarcati si aplicatia, atunci o puteti descarca de aici, cu mentiunea ca e facuta de un dezvoltator chinez.

2 COMENTARII