CES 2018: Samsung si-a prezentat Telefonul Revolutionar

Samsung a prezentat in cadrul CES 2018 viziunea sa cu privire la evolutia smartphone-urilor, un model cu totul inedit fiind demonstrat unor parteneri.

ces 2018 samsung telefonul revolutionar

CES 2018 a fost momentul potrivit pentru ca Samsung sa anunte in mod oficial cand apare Samsung Galaxy S9 intr-o prezentare pentru a i se dezvalui pentru lumea intreaga toate noutatile si specificatiile tehnice. Samsung a confirmat deasemenea ca pregateste un smartphone pliabil pentru anul 2019, lansarea sa fiind amanata deoarece software-ul telefonului nu este suficient de bun pentru clienti.

Acest smartphone pliabil a ramas in atentia partenerilor companiei Samsung, ei participand la o prezentare speciala organizata de catre companie pentru a-si demonstra telefonul cu care vrea sa revolutioneze industria. Samsung pregateste un smartphone pliabil care are un ecran cu diagonala de 7.3 inch, acesta urmand a fi pliat pentru a ajunge sa afiseze informatii pe doua bucati de cate 3.65 inch fiecare.

Samsung a prezentat la intalnirea privata de la CES 2018 smartphone-uri care se pliaza in interior si in exterior, deci deocamdata nu are un plan stabilit 100% sigur pentru lansarea unui asemenea produs. Samsung spune totusl ca modelul care se pliaza in exterior reprezinta ceva pentru un viitor mai indepartat, deci e posibil sa nu decida sa-l aduca pe piata in 2019, ci cativa ani mai tarziu.

“Samsung Display said it has developed a 7.3-inch foldable panel with plans to start production later this year. Samsung attracted more clients to the private meeting compared to last year. The phone development seems to be almost finished, raising expectations for the phone launch.”

Samsung intentioneaza sa inceapa productia acestui smartphone pliabil undeva in cursul lunii noiembrie, deci la CES 2019 l-ar putea prezenta in mod oficial pentru intreaga planeta si apoi l-ar putea pune in vanzare. Desigur ca aceste planuri s-ar putea modifica in functie de cat de pregatit va fi software-ul produsului, deci totul depinde de capacitatea inginerilor de a finaliza planurile companiei coreene.