Samsung Galaxy S9: OFICIAL, Noi Modele Confirmate

Samsung Galaxy S9 are in mod oficial confirmate noi modele de catre autoritatile americane, acestea urmand a fi puse in vanzare in SUA, in perioada urmatoare.

samsung galaxy s9 modele confirmate

Samsung Galaxy S9 a fost deja certificat de catre autoritatile americane pentru a fi pus in vanzare pe teritoriul SUA, o prima certificare fiind obtinuta pentru doua modele chiar de anul trecut de catre compania coreeana. Saptamana trecuta v-am vorbit despre o noua certificare pentru Samsung Galaxy S9, insa se pare ca acestea ar fi alte doua modele pe care coreenii intentioneaza sa le vanda pe piata din SUA.

Samsung Galaxy S9 a fost descoperit initial cu numerele de cod SM-G960F si SM-G965F care corespund pentru modelul standard si cel Plus, insa acum avem alte doua numere de cod care corespund altor modele. Mai exact numerele de cod SM-G960U si SM-G965U au fost descoperite pentru Samsung Galaxy S9 in noua certificare si dupa cum puteti vedea, vorbim despre doua modele diferite fata de cele initiale.

Samsung Galaxy S9 va fi vandut pe pietele globale cu chip-uri Exynos 9810 si Qualcomm 845, deci in total vor fi 4 modele puse in vanzare, insa in SUA ar fi trebuit sa ajunga doar doua dintre ele, nu toate 4. E greu de crezut ca Samsung va vinde toate cele 4 modele ale Samsung Galaxy S9 in SUA, avand in vedere ca nici in alte tari nu face acest lucru, asa ca descoperirea noilor coduri este cat se poate de curioasa.

Samsung Galaxy S9: OFICIAL, Noi Modele Confirmate

Samsung Galaxy S9 a fost initial trimis spre certificare in versiune nefinalizata, deci e posibil ca o a doua serie de unitati sa fi fost trimisa pentru o a doua certificare si ele sa contina unele modificari in raport cu primele. Nimeni nu stie sigur de ce exista 4 modele ale Samsung Galaxy S9 certificate pentru vanzare in SUA, iar cei de la Samsung cu siguranta nu vor clarifica situatia, mai ales ca nici nu au de ce sa o faca.

Samsung Galaxy S9 a aparut in unele benchmark-uri cu numarul de cod SM-G960F, insa SM-G960U nu a aparut pana acum in vreu asemenea test, desi se potriveste intr-o anumita masura cu indicativul folosit pentru Galaxy S8. Samsung Galaxy S9 este deocamdata in productie, dar daca e nevoie de alte modificari, nu ar fi exclus sa vedem si schimbari pentru indicativele certificate in acest moment pentru telefoane.

Samsung Galaxy S9 este confirmat oficial pentru prezentare in cadrul Mobile World Congress 2018 si e putin probabil ca Samsung sa schimbe data la care va dezvalui nou telefon pentru lumea intreaga. Data de lansare si pretul Samsung Galaxy S9 raman in continuare un mister, insa cu siguranta le vom afla si pe acestea in cursul lunii februarie.

13 COMENTARII

  1. Samsung lanseaza intotdeauna mai multe variante ale aceluias model pt diverse piete, retele, operatori . Modelele sunt differentiate prin numar (ex 960) , iar variantele prin litera (A,F, FD, K,L,P, R, T, S, V, U etc) .
    Nu vine nici un foldable cand e vorba de 960 si 965 – indifferent de litera , sunt S9 si S9 plus.

  2. da da frustrarea cand iti vine, faci ceva pe tine…daca ala e frumos ca orice altceva de pe piata…e clar ca nu ai gusturi