Vodafone – ce Reduceri sunt la Telefoane Mobile ?

Vodafone in ziua de 16 ianuarie a anuntat o noua serie de oferte foarte bune pentru telefoanele mobile si abonamentele pe care le are in oferta publica.

0

Vodafone Reduceri Telefoane Mobile

Vodafone a anuntat reducerile dupa Anul Nou pentru telefoane mobile pe care le are disponibile in momentul de fata in cadrul magazinului sau online, operatorul avand promotii foarte interesante. In aceasta pagina puteti gasi promotiile la telefoane mobile pe care Vodafone le ofera pentru clientii din Romania, ele fiind disponibile exclusiv pentru cei care le cumpara direct din magazinul online, deci nu le veti gasi si in magazine.

Vodafone are zilele de dupa Anul Nou reduceri foarte bune in cadrul magazinului online deoarece Orange are de ceva vreme reduceri, asa ca trebuia sa existe concurenta si aici. Spre deosebire de cei de la Orange, in cazul Vodafone nu vorbim despre cate o promotie noua in fiecare zi, ci despre una care este disponibila de acum si pana la sfarsitul anului in limita stocurilor disponibile pentru clientii din Romania.

Vodafone are o gama foarte variata de telefoane mobile pe care le ofera cu reduceri bune dupa Anul Nou in momentul de fata, cu mai putin de o saptamana inainte de Ajun. Veti gasi in momentul de fata in aceasta pagina toate ofertele la telefoane mobile pe care cei de la Vodafone le au disponibile pentru clienti, iar vasta majoritate au preturi mai mici numai la achizitionarea impreuna cu abonamente de telefonie mobila.

Vodafone Ofertele Speciale Telefoane

Vodafone are in vanzare telefoane mobile de la Samsung, iPhone, LG, Sony, HTC si alti producatori, astfel ca aveti de unde sa alegeti telefonul pentru un cadou perfect astazi. Fie ca vorbim despre un nou model de iPhone, un telefon HTC, sau unul Samsung, Vodafone va ajuta sa gasiti modelul perfect pentru a face pe cineva fericit dupa Anul Nou, inclusiv daca luati in calcul achizitionarea unui iPhone X.

Vodafone ofera cele mai mari reduceri la achizitionare de telefoane mobile cu abonamente pentru 24 de luni, asa ca daca sunteti interesati de o asemenea oferta, puteti profita. Reducerile din aceasta pagina sunt, in majoritatea cazurilor, cele mai bune pe care le puteti gasi in aceasta perioada a anului pentru telefoane mobile, dar numai daca doriti cu adevarat sa profitati de preturi excelente de la Vodafone.

Vodafone este unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila din Romania in momentul de fata si telefoanele mobile disponibile in magazinul sau au reduceri ceva mai mibi in cazul celor de la Orange. Vodafone va avea aceste reduceri disponibile pana in apropierea anului nou, dar dupa aceea vor disparea, asa ca profitati acum de ele inainte sa regretati ca nu vor mai fi disponibile pentru noi.