Windows 10 Oferit GRATUIT si in 2018 pentru PC

Windows 10 este oferit gratuit si in 2018 de catre compania Microsoft pentru utilizatorii de PC-uri din intreaga lume, dar pomotia expira foarte curand.

Windows 10 gratuir 2018

Windows 10 a fost oferit gratuit de catre compania Microsoft in cursul anului 2017 pentru utilizatorii de PC-uri, ofeta respectiva expirand la un moment dat, insa nu complet, asa cum credeau unii. In realitate, cei de la Microsoft inca mai ofera Windows 10 gratuit pentru unii utilizatori de PC-uri, astfel ca acestia pot instala fara plata sistemul de operare in calculatoare chiar acum.

Windows 10 a fost in continuare oferit gratuit de catre compania Microsoft pentru utilizatorii care au deficiente de auz, sau vedere, acestia avand nevoie de functiile de accesibilitate ale sistemului de operare. Compania americana are o pagina speciala in website-ul sau dedicata acestor functii foarte importante pentru unii utilziatori, iar prin ea poate fi obtinut Windows 10 gratuit de catre acestia fara prea mult efort depus.

Windows 10 este oferit gratuit pentru aceste persoane deoarece Microsoft a implementat in sistemul sau de opeare o serie de functii noi care imbunatatesc experienta de utilizare a calculatoarelor pentru aceste persoane. Problema este ca aceasta gratuitate pentru Windows 10 este disponibila doar pana astazi pentru utilizatorii de calculatoare care folosesc functiile de accesibilitate, ea urmand a disparea complet dupa aceea, pentru totdeauna.

Windows 10 este GRATUIT si in 2018 pentru PC

Windows 10 este oferit gratuit de catre Microsoft si astazi pentru, practic, orice persoana, deoarece compania americana nu verifica in vreun fel daca utilizatorii folosesc functiile de accesibilitate ale Windows 8.1 pentru a face upgrade. In aceasta idee, oricine poate profita de gratuitate in continuare si poate instala Windows 10 fara placa in momentul de fata pe orice calculator care are Windows 8.1 instalat si functional in momentul upgrade-ului.

“If you use assistive technologies, you can upgrade to Windows 10 at no cost as Microsoft continues our efforts to improve the Windows 10 experience for people who use these technologies. Please take advantage of this offer before it expires on January 16, 2018.”

Windows 10 nu este chiar atat de ieftin, iar din moment ce Microsoft s-a decis sa le ofere clientilor sai atat de multe beneficii in baza functiilor de care au nevoie, de ce sa nu profite toata lumea de acest lucru chiar acum. Ca sa fiu complet sincer, cred ca gratuitatea a fost o metoda a celor de la Microsoft sa creasca gradul de adoptie al Windows 10, compania fiind pe deplin contienta de faptul ca nu doar cei care folosesc functiile de accesibilitate vor profita de ea.

Windows 10 este aproape de a depasi Windows 7 pentru a deveni cel mai folosit sistem de operare de pe planeta, ele avand in momentul de fata cate aproape 43% fiecare din cota de piata a sistmeului de operare Windows la nivel global. In 2018 Windows 10 va depasi cu siguranta Windows 7, insa pana acum cei de la Microsoft nu au anuntat deocamdata acest lucru, asa ca ramane de vazut cand se va intampla acest lucru si cum va fi sarbatorit.

4 COMENTARII

  1. Este simplu !
    Faci rost de o cheie de pe un actipild lipit pe carcasele unităților desktop sau laptop (poate fi de w7, wvista, sau 8)
    Descarci Windows de pe site-ul oficial și introduci cheia.
    Dacă cauți atent pe site-uri de second hand găsești cheii in poze