watchOS 5 Concept prezinta Evolutia Apple Watch

watchOS 5 concept 3

watchOS 5 este viitoarea versiune a sistemului de operare pentru Apple Watch, ea urmand a fi prezentat in mod oficial de catre compania Apple in luna iunie. Pana atunci vedem un nou concept pentru watchOS 5 care are menirea de a ne arata cum ar putea evolua interfata sistemului de operare pentru ceasul inteligent al celor din Cupertino.

De la fetele Apple Watch in watchOS 5 si pana la Siri, sau interfetele aplicatiilor, conceptul ne prezinta cateva schimbari foarte interesante, pe care probabil Apple nu le va oferi. Dintre toate conceptele facute pana acum pentru produse Apple, sau sisteme de operare, extrem de putine au fost transformate in realitate, dar acesta pentru watchOS 5 arata bine.

watchOS 5 trebuie sa convinga cu schimbari importante, si nu doar pentru interfata, dar compania Apple inca mai are multe de pregatit pentru lansarea sistemului de operare.

watchOS 5 concept

watchOS 5 concept 2

watchOS 5 concept 1

watchOS 5 concept 5

watchOS 5 concept 4

Articolul precedentTwitter Spioneaza TOATE Mesajele pe care le Trimiti
Articolul următorBenchmark Games – jocurile iPhone cu cea mai buna grafica
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.