Twitter Spioneaza TOATE Mesajele pe care le Trimiti

Twitter citeste toate mesajele pe care le trimit utilizatorii in cadrul platformei, fie ca vorbim despre mesaje private, sau mesaje publice.

twitter spioneaza mesaje

Twitter, una dintre cele mai mari retele de socializare de pe planeta, trece printr-un scandal imens dupa ce angajati ai sai au confirmat faptul ca spioneaza utilizatorii. In clipul video de mai jos puteti vedea cateva marturii filmate in care unii ingineri si manageri ai Twitter confirma faptul ca mesajele private sunt citite de catre angajati.

Conform celor inregistrati de catre jurnalisti, exista cateva sute de persoane care monitorizeaza mesajele directe trimise de catre utilizatori in conversatiile purtate. Vorbim despre monitorizarea tuturor mesajelor trimise in retea, iar compania americana nu a negat faptul ca acest lucru se intampla, ci doar ca numarul de persoane cu un asemenea acces e foarte mic.

“There’s teams dedicated to it. At least, three or four hundred people. So all your sex messages and your, like, d*** pics, are on my server now.”

Mai mult decat atat, Twitter sustine ca monitorizarea mesajelor directe trimise de catre utilizatori se face doar in baza plangerilor formulte de catre acestia impotriva altor persoane. Vasta majoritate a monitorizarii, ciar si fara cerere, se face de catre un sistem de inteligenta artificiala, acesta stergand automat mesajele nepotrivite din platforma Twitter.

“We do not proactively review DMs. Period. A limited number of employees have access to such information, for legitimate work purposes, and we enforce strict access protocols for those employees.”

Daca aceste dezvaluiri vin ca o surpriza pentru unii, atunci asta e doar pentru ca ei sunt prea creduli si isi imagineaza ca exista moralitate si respect in companiile de acest gen.

2 COMENTARII