AG Drive – un joc grozav, recomandat de Apple, oferit la reducere

AG Drive reducere

AG Drive a fost promovata drept aplicatia gratuita a saptamanii oferita de catre compania Apple pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch, iar in clipul video de mai jos vedeti gameplay-ul sau. Practic, vorbim despre un racer futuristic in care avem controlul asupra unei nave spatiale pe care trebuie sa o ghidam spre victorie in fiecare cursa la care participam.

Vorbim despre o nava extraterestra care sfideaza gravitatia si care zboara la viteze extrem de mari, deci trebuie sa fiti foarte agili pentru a o putea ghida unde doriti. Jocul este gandit pentru a ne oferi multiple moduri de a ne bucura de functionalitatea sa, deci curse in modul istorie, sau curse cu prietenii, ori chiar online prin modul multiplayer.

“AG Drive is a futuristic racing game in which you race blazing fast anti-gravity craft against opponents on spectacular tracks. Amazing graphics, great controls, and plenty of game modes and races combine to create a unique racing experience. An epic vision of the future, AG Drive takes you on the ride of your life as you drive blazing fast anti-gravity race craft and race against opponents on spectacular tracks that dive over and under an Earth city of the future.”

AG Drive are hartile facute in asa mod incat fiecare dintre ele sa ne poarte intr-o alta lume virtuala, deci teoretic in fiecare cursa vom avea parte de o experienta diferita de a ne folosi terminalele. AG Drive beneficiaza de un motor grafic de exceptie si are un fundal sonor pe masura asteptarilor, asa ca va veti bucura din plin de ceea ce ofera el.

  • Main Events and Quick Events: Play AG Drive as you wish – Quick or Big!
  • Enjoy different modes of play such as Single Race, Time Trial, Elimination, Cup, Speed Record, Duel, etc.
  • Multiple tracks with different settings: sunny, sunset, night, etc.
  • Ships with different skills – can you master them all!

AG Drive este disponibil pentru descarcare gratuita din AppStore urmand acest link.