Samsung Galaxy S9: EXCLUSIV, Functia Majora Copiata din iPhone X

Samsung Galaxy S9 va copia o functie noua majora implementata de catre Apple in iPhone X, ea urmand a aduce o experienta imbunatatita pentru clienti.

samsung galaxy s9 copiaza functia iphone x

Samsung Galaxy S9 va copia o functie majora implementata de catre compania Apple in iPhone X in toamna acestui an, ea fiind atat de importanta incat cei de la Huawei au decis sa o integreze deasemenea in telefoanele proprii. Cei de la Samsung reusesc sa ajunga foarte rapid din urma compania Apple in ceea ce priveste aceasta tehnologie majora pentru smartphone-uri, iar Samsung Galaxy S9 va aduce functii noi in baza sa.

Samsung Galaxy S9 va avea integrat un chip special care va procesa toate functiile de inteligenta artificiala disponibile prin software, chip-ul A11 Bionic din iPhone 8 si iPhone X fiind primul din lume cu o asemenea tehnologie. Huawei a implementat acelasi tip de chip in seria Mate 10, dar dupa compania Apple, iar Samsung Galaxy S9 vine cu exact acelasi tip de chip pentru inteligenta artificiala, dar nu va fi ultimul telefon de acest gen.

Samsung Galaxy S9 aduce aceasta tehnologie in 2018 cu functii noi pe care coreenii le vor oferi pentru telefoanele utilizatorilor, insa acestea urmeaza sa fie dezvaluite abia in cadrul Mobile World Congress 2018 din Barcelona. Conform informatiilor aparute astazi, aceasta ar fi o prima versiune a acestui chip pentru inteligenta artificiala, Samsung Galaxy S9 fiind primul telefon al coreenilor cu tehnologia aceasta, dar Samsung Galaxy Note 9 va aduce una imbunatatita.

Samsung Galaxy S9 Copiaza Functia Majora a iPhone X

Samsung Galaxy S9 va da startul unei promovari intense a functiilor de inteligenta artificiala in telefoanele companiei Samsung, dar in a doua parte a anului 2018 se pare ca o versiune imbunatatita a acestui chip va fi oferita. Nu se stie deocamdata ce fel de imbunatatiri vor implementa coreenii in chip-ul care va fi lansat in telefoanele oferite dupa Samsung Galaxy S9, dar probabil schimbarea va fi una substantiala.

“For mobile devices, Samsung has already reached the technological levels of Apple and Huawei. Although the company has been somewhat late in the AI field, it was quite fast in catching up with competitors. Apple claims that its NPU has reached 600 in giga operations per second, while Huawei says 4 in tera operations per second. Samsung’s is estimated to be similar or slightly higher at the moment.”

Samsung Galaxy S9 va include asistentul personal Bixby pentru controlarea telefonului, iar acest chip pentru inteligenta artificiala va prelua toate functiile asistentului si procesarea comenzilor date de catre utilizatori. In mod normal procesorul principal al Samsung Galaxy S9 ar fi trebuit sa preia aceasta functionalitate, dar chip-ul pentru inteligenta artificiala va procesa totul, asa cum se intampla si la iPhone X.

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat cel mai probabil pe data de 26 februarie in cadrul Mobile World Congress 2018, atunci urmand a fi anuntate si toate functiile avansate pentru inteligenta artificiala din el. Lansarea Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba loc pe data de 16 martie, iar pana atunci vom afla inclusiv pretul la care va fi vandut telefonul, impreuna cu modelul Plus.