Prima Pagina Samsung Galaxy S9 Samsung Galaxy S9: EXCLUSIV, Functia Majora Copiata din iPhone X

Samsung Galaxy S9: EXCLUSIV, Functia Majora Copiata din iPhone X

Samsung Galaxy S9 va copia o functie noua majora implementata de catre Apple in iPhone X, ea urmand a aduce o experienta imbunatatita pentru clienti.

samsung galaxy s9 copiaza functia iphone x

Samsung Galaxy S9 va copia o functie majora implementata de catre compania Apple in iPhone X in toamna acestui an, ea fiind atat de importanta incat cei de la Huawei au decis sa o integreze deasemenea in telefoanele proprii. Cei de la Samsung reusesc sa ajunga foarte rapid din urma compania Apple in ceea ce priveste aceasta tehnologie majora pentru smartphone-uri, iar Samsung Galaxy S9 va aduce functii noi in baza sa.

Samsung Galaxy S9 va avea integrat un chip special care va procesa toate functiile de inteligenta artificiala disponibile prin software, chip-ul A11 Bionic din iPhone 8 si iPhone X fiind primul din lume cu o asemenea tehnologie. Huawei a implementat acelasi tip de chip in seria Mate 10, dar dupa compania Apple, iar Samsung Galaxy S9 vine cu exact acelasi tip de chip pentru inteligenta artificiala, dar nu va fi ultimul telefon de acest gen.

Samsung Galaxy S9 aduce aceasta tehnologie in 2018 cu functii noi pe care coreenii le vor oferi pentru telefoanele utilizatorilor, insa acestea urmeaza sa fie dezvaluite abia in cadrul Mobile World Congress 2018 din Barcelona. Conform informatiilor aparute astazi, aceasta ar fi o prima versiune a acestui chip pentru inteligenta artificiala, Samsung Galaxy S9 fiind primul telefon al coreenilor cu tehnologia aceasta, dar Samsung Galaxy Note 9 va aduce una imbunatatita.

Samsung Galaxy S9 Copiaza Functia Majora a iPhone X

Samsung Galaxy S9 va da startul unei promovari intense a functiilor de inteligenta artificiala in telefoanele companiei Samsung, dar in a doua parte a anului 2018 se pare ca o versiune imbunatatita a acestui chip va fi oferita. Nu se stie deocamdata ce fel de imbunatatiri vor implementa coreenii in chip-ul care va fi lansat in telefoanele oferite dupa Samsung Galaxy S9, dar probabil schimbarea va fi una substantiala.

“For mobile devices, Samsung has already reached the technological levels of Apple and Huawei. Although the company has been somewhat late in the AI field, it was quite fast in catching up with competitors. Apple claims that its NPU has reached 600 in giga operations per second, while Huawei says 4 in tera operations per second. Samsung’s is estimated to be similar or slightly higher at the moment.”

Samsung Galaxy S9 va include asistentul personal Bixby pentru controlarea telefonului, iar acest chip pentru inteligenta artificiala va prelua toate functiile asistentului si procesarea comenzilor date de catre utilizatori. In mod normal procesorul principal al Samsung Galaxy S9 ar fi trebuit sa preia aceasta functionalitate, dar chip-ul pentru inteligenta artificiala va procesa totul, asa cum se intampla si la iPhone X.

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat cel mai probabil pe data de 26 februarie in cadrul Mobile World Congress 2018, atunci urmand a fi anuntate si toate functiile avansate pentru inteligenta artificiala din el. Lansarea Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba loc pe data de 16 martie, iar pana atunci vom afla inclusiv pretul la care va fi vandut telefonul, impreuna cu modelul Plus.

 • Srb Srb

  logic, dupa Apple toti copiatorii

 • Srb Srb

  nu mai vorbi asa urat despre familia dumitale

 • d.c

  Nu știu de ce la toate articolele de genul asta pui titlul “ X, copiază funcția lui iPhone X” de parcă atâta de multă Inovație au adus Apple in lumea asta de toți copiază funcțiile lor. Samsung a avut câteva zeci de funcții înaintea lui Apple, iar Apple le-a implementat abia acum 2-3 ani.

 • d.c

  Colegule, nu merită nici cea mai mică atenție acest SRB. Crede-mă. E o mare pierdere de timp.

 • ionion

  Doar ca Samsung lucreaza de ceva vreme , nu la un chip ci la mai multe si care se anunta mult mai inteligente decat cel al Apple.
  Se pare ca in cazul asta Apple a copiat intentiile Samsung si a facut in graba un chip , cam dumb ca si isheeps , ca sa-l bage in iPhone X.

 • d.c

  Zic să fim puțin mai realiști. Toate au telefoanele au un plus și un minus.

 • d.c

  Să nu uităm că Apple folosește componentele produse de alte brand-uri. Cum ar fi senzorul de amprentă de la Huawei, ecranele de la Samsung sau LG și lista poate continua.
  Și tot Samsung e o firmă proastă că își produc ecranele singure. De ce Apple nu poate face asta?!

 • Srb Srb

  Pai esti ipocrit? Vad ca tu iti pierzi timpul cu mine,dar altora le spui altceva?? Samsonist cu creier mic

 • Srb Srb

  Senzor de amprenta de la huawei?? Esti nebun
  Din 2012 apple a cumparat o firma ce face senzori de amprente
  Mai invata si tu istorie !!

 • richard

  Deci dupa aceasta logica primitiva si oledul din Iphone e copie dupa Samsung nu?

 • George89

  Nu este nevoie de jigniri, dar adminul ori e troll sau neinformat, ori amândouă… Huawei a fost prima companie care a proiectat și dezvoltat asa ceva, nu Apple

 • George89

  Cam asa, oricum procesorul cu unitate separată pt procesare artificiala a fost pe deplin ideea Huawei, pe care au preluat-o Qualcomm și Apple

 • amfetamin

  Gluma buna asta cu Huawei,primul lor tel cu senzor de amprenta a apărut in 2014 in Ascend Mate 7 și nici măcar ăla nu a fost produs de ei. Dar ei făceau senzori pt Apple deja in 2013 pt 5S,nu?
  “Huawei Ascend Mate 7 is the first Android smartphone featuring a touch fingerprint sensor, they chose Precise BioMatch Mobile to make it possible.
  In September 2014, they became the first vendor to launch an Android smartphone with a touch fingerprint sensor, Huawei Ascend Mate 7. The smartphone features Precise Biometrics’ “.
  https://precisebiometrics.com/case/bio-match-mobile-huawei/

 • Coco

  Se pare ca nici măcar amuzant nu este…

 • Coco

  Esti ca un rht in drum, care nu poate fi ignorat complet. Trebui sa ai grija sa nu calci in el…atât si nimic mai mult… Dar daca pentru tine asta înseamnă ca esti important…cocalarule…

 • Coco

  Asta este singura istorie pe care ai reușit tu sa o înveți? Dar nah, daca stai in scara blocului toată ziua si spargi semințe…este suficient si atât.

 • Srb Srb

  cocolino iarasi tu?! le dai slabe rau

 • Srb Srb

  cocolino iarasi tu?! nici macar sa injuri nu stii

 • d.c

  Amfetamin, din câte știu senzorul de amprentă de la IPhone 7 e produs de către Huawei, poate nu am citit eu bine informația. Lăsând asta la o parte, spune-mi atunci despre ecranele luate de la Samsung :). Ce se întâmplă de Apple nu poate să-și producă singure ecranele?

 • P.P

  @za1, prin articolele tale influențezi oamenii care iti citesc site-ul. Informatiile gresite pe care tu le oferi, ajungem sa le vedem prin comentarii pe alte site-uri. Daca acest site tot are 99% din articole preluate din alte surse, hai sa numai bagam informatii false din burta doar de dragul de a genera trafic si a face bani.
  “Announced at IFA 2017, the Huawei Kirin 970 is the world’s first mobile processor with an inbuilt Neural Processing Unit”

 • Si fast charging si wirelles charging :))

 • Nu au “puterea” necesară:)

 • Florin

  Iar copiaza toti dupa Apple care de fapt nu produce doar software si rebranduieste componeste de la altii?? Allview de America. Pff….

 • d.c

  Da, da. Acum nu știm să răspundem la întrebarea despre ecrane

 • Visan Teodor

  Allview in varianta premium.

 • Viorel Predatorul

  Apple nu e capabilă să dezvolte tehnologiile de construire a ecranelor. Ei sunt capabili să învârtă niște butoane și să te calibreze, iar fanii sunt pe spate de extaz!

 • Viorel Predatorul

  Nu ai înțeles tu, cred: Apple a împrumutat de la Huawei (nespecificat în articol, totuși), dar Samsung va copia de la Apple (va copia ceea ce Apple a împrumutat de la Huawei).

 • Florin

  Nu zice nimeni ca nu e premium dar mai da-i in spumele marii cu inovatiile lor reimpachetate ca mi s-a luat. Tot felul de vrajeli ca: “asteptam sa se maturizeze tehnologia” care se traduc simplu prin: “nu suntem in stare si ii lasam pe altii sa-si rupa gatul si bugetele R&D apoi preluam fara scrupule tehnologiile, le redenumim (vezi super retina) si le livram snobilor sub forma de aifon”.