Autobuzele Apple au fost Vandalizate in Timpul Transportarii Angajatilor la Serviciu

autobuz Apple vandalizat

Autobuzele Apple care transporta zilnic angajatii la sediul din Cupertio, din apropierea San Francisco, au fost vandalizate in repetate randuri in timpul transportului catre sediul companiei. Vorbim despre geamuri sparte in timp ce autobuzele transportau angajatii pe autostrada care face legatura dintre cele doua localitati, insa din fericire nimeni nu a fost ranit.

Apple si politia au confirmat faptul ca una sau mai multe persoane necunoscute au spart geamurile autobuzelor companiei in timpul transportului si ca investigheaza plangerile. Nu se stie daca geamurile au fost sparte cu pietre, sau cineva a tras cu gloante de cauciuc inspre ele, dar din moment ce totul se intampla in trafic, problema poate fi una foarte mare.

Apple este ingrijorata pentru siguranta angajatilor sai,a sa ca a luat decizia de a modifica rutele autobuzelor spre sediul sau, durata calatoriilor urmand a creste cu pana la 45 de minute. Interesant este ca desi cel putin 2 incidente au avut loc in ultima saptamana, politia nu a reusit pana acum sa descopere persoana, sau persoanele care stau in spatele lor.

“Due to recent incidents of broken windows along the commute route, specifically on highway 280, we’re re-routing coaches for the time being. This change in routes could mean an additional 30-45 minutes of commute time in each direction for some riders.”

Se speculeaza ca la mijloc ar fi unele persoane nemultumite din cauza faptului ca angajatii marilor companii IT din Silicon Valley inchiriaza case in San Francisco forteaza cresterea chiriilor in zona. Pana cand lucrurile vor fi rezolvate, compania Apple a decis sa modifice rutele autobuzelor sale, insa deocamdata restul companiilor din Silicon Valley nu au luat decizii similare.

autobuz Apple vandalizat 1