Reese Witherspoon Produce un Serial de Comedie pentru Apple

Reese Witherspoon va produce un nou serial de comedie pentru Apple Music, Kristen Wiig urmand a reveni pe micile ecrane dupa 5 ani de absenta.

Reese Witherspoon Serial Comedie Apple

Reese Witherspoon, una dintre cele mai cunoscute si populare actrite americane, va produce un serial de comedie pentru Apple Music, conform unor informatii aparute astazi. Reese Witherspoon va fi producatorul serialului, insa actrita Kristen Wiig va fi in centrul atentiei, ea urmand a fi personajul principal in aceasta productie finantata de Apple.

Kristen Wiig a fost convinsa sa revina la producerea de seriale TV la 5 ani de la ultima sa participare intr-o emisiune TV, deci vorbim despre ceva interesant reusit de catre Reese Witherspoon. Serialul TV nu a fost cumparat in totalitate de catre compania Apple, el urmand doar a fi finantat de catre companie si distribuit, cel mai probabil, exlcusiv prin Apple Music.

Reese Witherspoon este cunoscuta in principal pentru rolurile sale de actrita si mai putin pentru cea de producator, dar noul serial ne va arata cel mai probabil ce poate sa faca. Deocamdata nu exista un nume pentru serialul pe care Reese Witherspoon il va produce, insa probabil in urmatoarele saptamani vom afla mai multe detalii cu privire la asta.

“Apple has landed a 10-episode comedy series executive produced by Reese Witherspoon. Kristen Wiig is returning to the small screen. The project, inspired by Curtis Sittenfeld’s upcoming short-story collection You Think It, I’ll Say It and produced by Reese Witherspoon’s Hello Sunshine banner, is the tech giant’s first scripted comedy pickup.”

Reese Witherspoon este la a treia productie facuta in colaborare cu Apple, in celelalte doua fiind actrita, deci legaturile cu managerii celor din Cupertino par sa fie foarte stranse. Apple investeste masiv in continut original pentru Apple Music, iar in anul 2018 vom vedea foarte multe productii de acest gen care vor fi oferite prin Apple Music.

2 COMENTARII