Facebook: Noua Functie Majora Lansata Astazi

Facebook a anuntat astazi lansarea unei noi functii foarte importante pentru utilizatori, ea urmand a aduce o experienta cu totul noua pe iPhone si Android.

facebook functie majora

Facebook a anuntat in cursul acestei zile lansarea unei noi functii de care nimeni nu avea nevoie, dar care isi va face loc in cadrul retelei de socializare intr-o noua tentativa de a creste gradul de interactiune intre utilizatori. Watch Party, sau Watch Parties, este o functie implementata de catre Facebook pentru cei care urmaresc clipuri video, ea permitandu-le mai multor persoane sa urmareasca impreuna clipuri video.

Facebook a implementat aceasta noua functie in baza celei Live care permite efectuarea de streaming video in reteaua de socializare, aceste tipuri de transmisiuni generand de 6 ori mai multe vizualizari decat clipurile video. Avand in vedere popularitatea lor, cei de la Facebook le ofera anumitor gupuri de conversatii optiunea de a folosi functia Watch Party pentru a vizualiza simultan clipurile video publicate de catre administratorii grupurilor.

Facebook lanseaza functia Watch Party pentru iPhone si Android

1 miliard de persoane folosesc grupurile Facebook in lumea intreaga, iar noua functie este testata pentru a fi oferita pentru toate aceste persoane, dar deocamdata doar grupurile cu foarte multe persoane, din anumite tari, o vor avea disponibila. Facebook va analiza modul in care utilizatorii folosesc functia Watch Party cand acceseaza grupurile de conversatii, astfel ca in baza acestei analize se va decide lansarea globala a functiei.

“In a Watch Party, members of a Group can watch videos together in the same space at the same time — videos are chosen by the Group admins and moderators, and can be any public videos on Facebook (live or recorded). With everyone watching, commenting and reacting to the same moments together, it creates a shared viewing experience for video that helps build the kind of community and engagement we’ve seen with Live.”

Facebook a pornit recent intr-o “calatorie” menita sa o ajute sa creasca interactiunile zilnice dintre utilizatori, compania facand schimbari majore pentru News Feed pentru a promova interactiunile dintre oameni in locul postarilor de pe pagini. Cu Watch Party Facebook vrea sa le ofere utilizatorilor un nou motiv de a interactiona unii cu ceilalti, insa cred ca lumea asteapta cu totul altfel de functii, care sa creasca utilitatea retelei de socializare.

facebook functie majora watch party

1 COMENTARIU