Apple este Considerata una dintre cele mai de Succes Companii de pe Planeta

apple succes companii planeta

Apple a fost plasata intr-un top 10 al celor mai de succes companii de pe planeta, ea fiind intr-o categorie selecta formata din multe companii care ii sunt acum competitoare. Vorbim despre un top 10 al celor mai importante companii de pe planeta realizat de catre cei de la Reuters, iar compania Apple este plasata pe pozitia a 6-a in aceasta lista.

Microsoft, Intel, Cisco, IBM si Alphabet sunt plasate inaintea companiei Apple, cei de la Reuters considerand ca ele au mai multe sanse de a isi continua succesul in viitor. Topul are la baza o analiza facuta pentru 28 de puncte cheie care formeaza o companie de succes care este capabila sa reziste “testului timpului”, iar pozitia ocupata de Apple sugereaza faptul ca unele schimbari ar putea fi facute.

Cele 28 de puncte cheie au fost grupate in 8 categorii principale, acestea fiind :situatia financiara, incredea in echipa de conducere, gradul de risc si rezistenta in timp, respectarea legislatiilor globale, inovatiile anuale, responsabilitate sociala, impactul produselor asupra mediului inconjurator si reputatia pe care o au respectivele companii.

“Tech companies operate at warp speed confronting competitive, regulatory, legal, financial, supply chain and myriad other business challenges. Oftentimes, their financial success overshadows their operational integrity, making it difficult to identify those organizations with true longevity for the future. With the Top 100 Global Tech Leaders, we’ve identified the unique data points that embody technology-industry leadership in the 21st century; congratulations to the companies that made the list.”

Interesant este ca Amazon, Facebook, Samsung si Qualcomm sunt deasemenea in acest top 100, insa dincolo de top 10, ele fiind plasate destul de departe de compania Apple. Ca sa fiu complet sincer, cred ca pozitionarea companiei Apple este una cat se poate de buna si ca Tim Cook mai are multe de rezolvat pentru a arata ca isi respecta clientii, dar si angajatii.

8 COMENTARII

  1. pai este. si peste 10 ani se vor gasi fraieri sa le cumpere telefoanele cu 2000$ buc sau cat vor mai costa…daca se urmeaza trendul actual

  2. Eu nu pricep de ce exista aceste comentarii rautacioase cu “fraieri, iSheep, etc”… daca nu va place e fix problema voastra. Sunt curios cati din fanii apple se opresc sa comenteze ofensator pe forumurile dedicate android:) pe bune, aveti apucaturi puerile rau de tot. Asta in cazul in care aveti buletin si e doar in faza de discutie existenta discernamantului..(14-16 ani)

  3. Ti se par ca replicile iSheep gen asta cu strugurii sau toate imbecilitatile lui srb sunt ceva intelligent ?
    Sau ti se pare ca toate minciunile proferate pe aici si atacurile nesfarsite si nejustificate la concurenta si utlizatorii ei , nu merita un raspuns pe masura ?
    Cei care mint si ataca din tabara iSheep crezi ca sunt la varsta de 14-16 ani ?