Apple este Considerata una dintre cele mai de Succes Companii de pe Planeta

apple succes companii planeta

Apple a fost plasata intr-un top 10 al celor mai de succes companii de pe planeta, ea fiind intr-o categorie selecta formata din multe companii care ii sunt acum competitoare. Vorbim despre un top 10 al celor mai importante companii de pe planeta realizat de catre cei de la Reuters, iar compania Apple este plasata pe pozitia a 6-a in aceasta lista.

Microsoft, Intel, Cisco, IBM si Alphabet sunt plasate inaintea companiei Apple, cei de la Reuters considerand ca ele au mai multe sanse de a isi continua succesul in viitor. Topul are la baza o analiza facuta pentru 28 de puncte cheie care formeaza o companie de succes care este capabila sa reziste „testului timpului”, iar pozitia ocupata de Apple sugereaza faptul ca unele schimbari ar putea fi facute.

Cele 28 de puncte cheie au fost grupate in 8 categorii principale, acestea fiind :situatia financiara, incredea in echipa de conducere, gradul de risc si rezistenta in timp, respectarea legislatiilor globale, inovatiile anuale, responsabilitate sociala, impactul produselor asupra mediului inconjurator si reputatia pe care o au respectivele companii.

„Tech companies operate at warp speed confronting competitive, regulatory, legal, financial, supply chain and myriad other business challenges. Oftentimes, their financial success overshadows their operational integrity, making it difficult to identify those organizations with true longevity for the future. With the Top 100 Global Tech Leaders, we’ve identified the unique data points that embody technology-industry leadership in the 21st century; congratulations to the companies that made the list.”

Interesant este ca Amazon, Facebook, Samsung si Qualcomm sunt deasemenea in acest top 100, insa dincolo de top 10, ele fiind plasate destul de departe de compania Apple. Ca sa fiu complet sincer, cred ca pozitionarea companiei Apple este una cat se poate de buna si ca Tim Cook mai are multe de rezolvat pentru a arata ca isi respecta clientii, dar si angajatii.

Articolul precedentHomePod: Primele Unitati au fost deja Expediate
Articolul următorBMW Lanseaza Abonamente Anuale pentru CarPlay
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.