Samsung Galaxy S9: Datele de Precomanda si Lansare

Samsung Galaxy S9 are datele de precomanda si lansare dezvaluite astazi, noile modele de telefoane mobile urmand a ajunge foarte curand pe piata.

Samsung Galaxy S9 Date Precomanda Lansare

Samsung Galaxy S9 are astazi anuntate posibilele date de precomanda si lansare, asta dupa ce stim deja inca de acum mai bine de o saptamana ca prezentarea va avea loc in cadrul Mobile World Congress 2018 din Barcelona. Samsung Galaxy S9 va fi prezentat la sfarsitul lunii februarie de catre compania coreeana, cel mai probabil in data de 26 februarie, Samsung urmand a organiza un eveniment inaintea conferintei din Barcelona.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie prezentat pe 26 februarie de catre compania Samsung, iar deschiderea precomenzilor ar urma sa aiba loc 3 zile mai tarziu, pe data de 1 martie, intr-o zi de joi. Precomenzile pentru Samsung Galaxy S9 vor fi deschise la nivel global de catre compania Samsung, deci ele urmeaza sa fie deschise inclusiv in Romania, asa ca daca sunteti interesati de telefon, il veti putea rezerva inclusiv de aici pentru achizitie.

Samsung Galaxy S9 ar urma sa fie lansat in magazine pe data de 16 martie, asa cum v-am si spus intr-un articol anterior, aceasta fiind o zi de vineri, tipica pentru lansarea de telefoane mobile premium, chiar si la coreeni. Apple isi lanseaza iPhone-urile in zile de vineri in fiecare an, iar Samsung a inceput sa faca asta acum cativa ani, deci lansarea Samsung Galaxy S9 in data de 16 martie este cat se poate de logica, indiferent cum privim lucrurile.

Samsung Galaxy S9: datele de precomanda si lansare

Samsung Galaxy S9 Datele Precomanda Lansare

Samsung Galaxy S9 are aceste informatii privind precomenzile si lansarea dezvaluite de catre un manager al unui mare producator de accesorii pentru telefoane mobile, deci ele nu vin direct de la angajati ai celor de la Samsung. Chiar si asa, partenerii coreenilor dezvaluie mai intotdeauna informatii privind lansarea produselor importante, iar cum Samsung Galaxy S9 este un telefon extrem de asteptat, datele ar putea fi 100% reale.

Samsung Galaxy S9 are data de 16 martie anuntata pentru lansare in magazine, insa e posibil ca doar Coreea de Sud si alte cateva tari importante sa-l aiba atunci, numarul acestora putand fi foarte redus. Asa s-a intamplat anul trecut cu seria Galaxy S8, coreenii organizand si o serie de evenimente pentru prezentarea telefoanelor in fata clientilor inainte de lansare, acelasi lucru putandu-se intampla inclusiv cu Samsung Galaxy S9 in 2018.

Samsung Galaxy S9 are dezvaluite cam toate informatiile importante inaintea lansarii, o foarte mare necunoscuta ramanand in ceea ce priveste pretul telefonului mobil pe care coreenii urmeaza sa il puna in vanzare. Samsung Galaxy S9 ar putea fi la fel de scump ca iPhone X, insa exista deasemenea sanse ca doar modelul Plus sa coste atat de mult, cel standard urmand a fi mai ieftin.

22 COMENTARII

  1. Nu inteleg de ce te activezi mereu la cuvantul Samsung. Iar cand e vorba de flagship Samsung efectiv o iei direct pe aratura. Why?

  2. din moment ce mi-ai dat acest raspuns, in loc sa imi raspunzi prin da sau nu…este clar ca in familia ta sunt multi sclavi si oameni ce sunt bataia de joc a tuturor

  3. nu trebuie sa fii nici macar inteligent sa se inteleaga (din moment ce doar 1 comentariu era postat pana sa il scrii tu pe al 2lea), cui ii era adresat..deci mai esti si prrost

  4. Omule, ți-am pronunțat cumva numele???!
    Si calmează-te cu familia și nu știu ce. Nu am zis nimic de mă-ta și de tactu,ok? Oricum ți-au dat o creșterea mizerabilă.
    Ești copil toxic. Iriți lumea 🙂

  5. aici nu avem nume..ci nick’uri
    Eu irit lumea? cand tu zici “Sclavul își face din nou apariția”
    deci clar tu agiti lumea oricui ii era adresat acel comentariu
    Eu m-am crescut singur…doar oamenii slabi au nevoie de ajutor

  6. Serios? Doar oamenii slabi au nevoie de ajutor?
    Vrei să zici că tu te-ai realizat singur? Știi, nu uita de unde și cum ai pornit. E un sfat prietenesc.

  7. Oamenii gen ca tine sunt plini de ei, care uită multe lucruri. De aceea, cizelează-te în lumea în care trăim. Filmele de seară, atunci când tu stai în pat, rămân doar niște filme, numai ale tale.

  8. As propune sa ramanem strict la comentarii legate de continutul articolului. Ca tot vorbeam de decupaje din ecran. Are cineva idee ce dimensiuni au marginile de sus si de jos la S9/S9+?