Instagram Lanseaza o Functie Complet Neasteptata

Instagram a implementat o noua functie pentru iPhone si Android care aduce un indicator de activitate in retea, acesta fiind activat in mod automat.

instagram functie neasteptata

Instagram, una dintre cele mai populare retele de socializare din lume, are incepand de astazi o noua functie disponibila pentru aplicatiile oferite pe iPhone si Android. Mai exact, vorbim despre o functie care este gandita pentru utilizatorii care vor sa-i urmareasca pe prietenii cu care interactioneaza in retea, aceasta spunandu-le cand au fost ei utlima oara activi.

Instagram va afisa acum ultima oara la care o persoana a fost activa in platforma, indicatorul pentru activitate fiind accesibil prin sectiunea dedicata mesajelor directe. Aplicatia Instagram va afisa acolo informatii privind activitatea utilizatorilor in retea, daca ei sunt activi in aplicatie, sau daca au fost activi cu o anumita perioada de timp in urma.

Instagram afiseaza deocamdata aceste informatii doar pentru persoanele cu care am comunicat prin mesaje directe, deci nu toata lumea va avea acces la aceste date. Indicatorul pentru activitate este activat in mod automat pentru toti utilizatorii, iar separat de cei cu care am comunicat, persoanele pe care le urmarim pot vedea deasemenea informatiile.

Restul persoanelor din retea nu pot vedea informatiile privind statusul nostru in retea, asa ca putem sta linistiti, iar daca dorim putem sa dezactiva functia din meniul de setari a aplicatiei. Dezactivarea va ascunde starea noastra de activitate fata de toata lumea, dar in acelasi timp va ascunde si de noi toate aceste informatii, noia functie fiind disponibila de azi.

Instagram status activitate

3 COMENTARII