Instaleaza SEED, Aplicatia Secreta a Angajatilor Apple

Acum oricine poate instala SEED, o aplicatie secreta pe care compania Apple o ofera doar pentru angajatii sai, insa oricine o poate instala usor pe telefon.

instaleaza seed aplicatia secrata appla

SEED este o aplicatie secreta oferita de catre compania Apple doar pentru angajatii sai din magazinele fizice, ea fiind folositapentru a trimite materiale cu informatii despre vanzari. Vorbim despre documente care ii ajuta pe angajati sa descopere noutatile produselor Apple, metode prin care sa ajute clientii sa-si aleaga produsele dorite si multe altele.

Aplicatia SEED este oferita intern de catre compania Apple doar pentru angajatii sai, ea nefiind disponibila publicului, insa oricine o poate instala urmand instructiunile de mai jos. Cei de la Apple nu vor ca aceasta aplicatie sa fie folosita de oricine, altfel ar fi publicat-o in AppStore, insa chiar si asa, oricine o poate folosi pe iPhone pentru a afla informatiile dedicate doar angajatilor Apple.

SEED este un acronim pentru Sales Enablement, Education and Development, ea fiind folosita in toate Apple Store-urile din lumea intreaga, iar acum te poti si tu bucura de ea pe iPhone. Compania Apple nu prea are cum sa restrictioneze informatiile din aplicatie doar pentru anumite iPhone si iPad, dar va bloca, cel mai probabil, in curand instalarea sa.

Inainte de a incepe va spun ca exista posibilitatea ca Apple blocheze Apple ID-urile folosite pentru inregistrare si logare in aplicatie, deci e bine sa stiti si asta. Pentru a instala aplicatia SEED pe iPhone trebuie doar sa urmezi pasii de mai jos :

  1. Acceseaza aceasta pagina si creeaza-ti un cont.
  2. Acceseaza aceasta pagina si accepta instalarea profilului pentru instalarea aplicatiei SEED.
  3. Mergi in Settings > General > Profiles & Device Management, Configurari > General > Profile, acceseaza noul profil Apple Inc. si selecteaza optiunea Trust.
  4. Acum aplicatia SEED va fi automat instalata si o vei putea folosi pe iPhone.

aplicatia SEED secreta Apple