Facebook Messenger: Problema MARE Care Afecteaza TOTI Utilizatorii

Facebook Messenger are o noua problema extrem de enervanta care afecteaza toti utilizatorii iPhone si Android din lumea intreaga, ea fiind in curs de analizare.

facebook messenger problema scriere

Facebook Messenger are o noua problema foarte enervanta descoperita recent de catre un numar mare de utilizatori care au inceput sa se planga pe retelele de socializare, inclusiv Facebook, din cauza frustrarilor generate de ea. Mai exact, vorbim despre o problema din cauza careia utilizatorii Facebook Messenger nu pot scrie mai mult de cateva cuvinte in aplicatia pentru iPhone inainte ca aceasta sa se blocheze in totalitate si sa mai refuze sa permita scrierea de cuvinte.

Facebook Messenger incepe sa afiseze aceasta problema, in unele cazuri, abia dupa ce utilizatorilor le este corectat automat un cuvant, in timp ce in alte cazuri vorbim despre blocaje care apar din senin in folosirea aplicatiei. Din pacate, se pare ca Facebook Messenger nu functioneaza corect nici dupa repornirea telefoanelor, sau reinstalarea aplicatiei, astfel ca utilizatorii raman cu problema fara a avea o solutie de rezolvare.

Facebook Messenger: problema MARE Care afecteaza TOTI utilizatorii

Facebook a recunoscut faptul ca Facebook Messenger are probleme de functionare in momentul de fata si ca investigheaza situatia pentru a descoperi o solutie permanenta pentru a readuce lucrurile la normal pentru utilizatori. Desigur ca nimeni nu stie sigur ce inseamna asta, dar probabil va fi nevoie de cateva zile, poate chiar si weekend-ul, pentru ca lucrurile sa revina la normal si aplicatia sa poata fi folosita in continuare de utilizatori.

Facebook Messenger este una dintre cele mai folosite aplicatii de mesagerie de pe planeta, iar compania Facebook stie cat de importanta ete mentinerea functionalitatii sale pentru a-i tine pe utilizatori activi in platforma. Facebook Messenger are o multitudine de probleme chiar si fara aceasta, insa acum avem o noua dovada a faptului ca a implementa foarte multe functii intr-o aplicatie nu este intotdeauna o idee chiar atat de buna.

Facebook a anuntat recent ca vrea sa modifice in totalitate interfata Facebook Messenger pentru a o face mai simpla si mai usor de folosit, asa ca va fi interesant de vazut ce va realiza.