iOS 11.2.5 beta 6 Rezolva o MARE Problema a iPhone

iOS 11.2.5 beta 6 are rezolvata o problema foarte enervanta a telefoanelor iPhone, care afecteaza inclusiv posesorii de Mac-uri cand este exploatata.

ios 11.2.5 beta 6 iphone problema

iOS 11.2.5 beta 6 a fost lansat aseara de catre compania Apple, iar desi cei din Cupertino n-au anuntat asta in mod oficial, una dintre schimbari rezolva o problema majora a iPhone. Mai exact, ieri v-am prezentat clipul video de mai jos care ne arata ca orice iPhone sau Mac poate fi blocat, sau repornit in momentul in care un link malitios este incarcat.

iPhone si Mac-urile au initial aplicatia Mesaje blocata de catre incarcare preview-ului pentru pagina malitioasa, iar ca efect secundar telefonul poate reporni, sau toate mesajele pot fi sterse. Din pacate nu exista o metoda de a impiedica efectele negative ale acestui bug pe produsele Apple, insa iOS 11.2.5 beta 6 rezolva problema dupa instalare.

Apple pare sa fi descoperit motivul din cauza caruia iPhone si Mac sunt afectate de catre acest bug, iar cel putin pe iPhone a rezolvat problema in iOS 11.2.5 beta 6 lansat aseara. Desigur ca nu stim ce anume s-a modificat in iOS 11.2.5 beta 6 pentru a impiedica exploatarea acestui bug, dar nici nu conteaza chiar atat de mult in momentul de fata.

iOS 11.2.5 beta 6 face parte deocamdata doar din programul beta prin care Apple testeaza iOS 11.2.5, asa ca nu se stie cand va fi lansata versiunea finala a sistemului de operare. In ciuda acestui lucru, cred ca iOS 11.2.3 va fi lansat in curand pentru a proteja utilizatorii, compania Apple avand si alte probleme de rezolvat pentru utilizatorii iPhone.