Samsung are Solutia pentru Decupajul iPhone X

Samsung a gasit o solutie pentru decupajul ecranului iPhone X si ar putea lansa telefoane in viitorul apropiat care au aceasta modificare implementata.

samsung solutia decupajul iphone

iPhone X este un smartphone apreciat de catre foarte multa lume pentru functii, insa design-ul nu e una dintre caracteristicile sale principale, iar asta am vazut in repetate randuri. Foarte multa lume se plange din cauza faptului ca decupajul ecranului iPhone X strica design-ul telefonului si asta e adevarat, insa cei de la Samsung par sa fi gasit o solutie.

Samsung adescrie intr-un brevet de inventie o metoda prin care camera frontala si senzorii unui telefon mobil pot fi integrati sub ecran si nu in locul acestuia. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca Samsung a creat o metoda prin care poate gauri ecranele OLED pentru viitoarele sale telefoane si poate implementa acolo camera, difuzorul si senzorii dedicati.

Samsung arata in imaginile asociate brevetului si cum unele informatii, sau elemente de interfata, pot ocoli acele gauri pentru a fi afisate, asa cum se intampla si cu iPhone X. Desigur ca ideea celor de la Samsung are nevoie de foarte mult lucru, dar chiar si asa, e putin probabil sa vedem vreodata un telefon mobil cu asemenea caracteristici oferite.

Daca decupajul iPhone X este urat de catre foarte multi fani Apple, sau chiar de catre unii clienti, a gauri ecranul s-ar putea dovedi a fi o decizie si mai proasta, in final. Samsung deocamdata doar breveteaza aceste design-uri, fara a avea idei clare privind implementarea lor in produse finite, asa ca ramane de vazut ce va decide sa faca in final.

Samsung ecran gauri