WhatsApp: Noua Functie Importanta pentru iPhone

WhatsApp a implementat o noua functie importanta pentru iPhone, aceasta fiind testata timp de cateva luni inainte de a fi oferita in mod oficial pentru noi

whatsapp youtube iphone

WhatsApp dezvolta de cateva luni o noua functie importanta pentru iPhone, aceasta fiind descoperita recent in cea mai noua versiune a aplicatiei oferita pentru telefoanele companiei Apple, lansarea globala avand loc acum. Vorbim despre o functie care va ajuta foarte multi utilizatori WhatsApp sa aiba o experienta mult mai buna pentru utilizarea aplicatiei si care ar putea simplifica intr-o buna masura conversatiile dintre utilizatorii platformei.

WhatsApp a creat o functie noua care permite vizualizarea de clipuri video direct in aplicatie in ferestre speciale de preview precum puteti vedea in imaginile de mai jos, schimbarea fiind una foarte importanta. Versiunea 2.18.11 a aplicatiei WhatsApp pentru iPhone are aceasta functie disponibila pentru unele persoane, astfel ca utilizatorii iPhone care au instalat-o ar putea beneficia de schimbare chiar in acest moment pe propriile telefoane.

WhatsApp permite folosirea acestei noi functii prin simpla partajare a unui clip video YouTube direct in interfata de chat, o fereastra de preview fiind afisata imediat pentru respectivul material video. In momentul in care WhatsApp afiseaza respectivul preview impreuna cu un buton pentru redare, apasarea acestuia va deschide o fereastra noua care va fi afisata direct in interfata aplicatiei pentru vizualizarea respectivului clip video.

WhatsApp – noua functie importanta pentru iPhone

WhatsApp YouTube aplicatie

WhatsApp a implementat aceasta noua functie intr-o forma foarte simplificata, ea fiind descoperita initial cu foarte mult timp in urma, dar pana in prezent a fost modificata pentru a fi mai usor de utilizat. WhatsApp permite nu doar vizualizarea clipurilor video intr-o fereastra picture in picture pentru a nu mai parasi aplicatia cand dorim sa vedem materialele video, acestea putand fi vazute si pe intregul ecran alt telefoanelor noastre.

WhatsApp a facut aceasta schimbare majora pentru a nu mai trimite utilizatorii in aplicatia sau website-ul YouTube in momentul in care este vizualizat un clip video, deci modificare are la baza dorinta de a tine utilizatorii mai mult in aplicatie. In ciuda acestei schimbari, in momentul in care iesim din conversatia WhatsApp in care am pornit clipul video, acesta este oprit automat, dar aceasta functionalitate este de asteptat pentru orice aplicatie.

WhatsApp a implementat aceasta functie exclusiv pentru utilizatorii iPhone deocamdata, cei cu telefoane Android mai avand de asteptat pentru implementarea acestei functii pentru telefoanele lor. WhatsApp are obiceiul de a implementa noi functii importante intai pe iPhone si abia mai apoi pe Android, asa ca nu este o surpriza sa vedem ceea ce face acum, deci restul platformelor vor avea de asteptat pana in momentul lansarii ei.