WhatsApp: Functia Importanta Pregatita de Lansare

WhatsApp are o noua alerta implementata de catre companie in aplicatia pentru iPhone si Android, ea avertizandu-ne in legatura cu mesajele de tip spam.

whatsapp functia importanta

WhatsApp are o noua functie foarte importanta in proces de testare in momentul de fata, ea fiind gandit apentru a proteja utilizatorii care sunt mai creduli si mai usor de pacalit cu mesajele trimise prin aplicatie. Vorbim despre o noua functie care are menirea de a detecta mesajele de tip spam care sunt partajate prin aplicatia WhatsApp catre utilizatorii din lumea intreaga, compania americana rezolvand o problema majora si foarte veche.

WhatsApp analizeaza mesajele care sunt trimise de peste 25 de utilizatori diferiti si le marcheaza ca avand o probabilitate mare de a fi mesaje de tip spam care sunt gandite pentru a pacali utilizatorii catre care sunt trimise. Stiti probabil deja despre mesajele trimise prin WhatsApp care spuneau ca aplicatia urmeaza sa se inchida, sau ca unele conturi vor fi blocate daca nu sunt bani trimisi catre o adresa de email, totul fiind simple pacaleli.

WhatsApp – functia importanta pregatita de lansare

WhatsApp a adunat multe plangeri de la utilizatori de-a lungul timpului, asa ca a luat act de ceea ce se intampla in cadrul platformei sale, asa ca acum monitorizeaza cu o mult mai mare atentie mesajele care sunt partajate de utilizatori. Pentru ca protejarea celor vulnerabili este foarte importanta, compania WhatsApp va afisa in curand cand un mesaj de avertisment in dreptul mesajelor care sunt considerate a fi spam, utilizatorii fiind atentionati sa nu le ia i serios.

WhatsApp mesaj avertizare

WhatsApp are deocamdata o versiune a acestui mesaj de avertizare afisata in versiunile beta ale aplicatiilor sale, insa e greu de spus daca aceasta e cea finala si daca ea va fi modificata pentru a fi mai usor de adus in atentia noastra.. Ca sa fiu sincer, cred ca aceasta scimbare pentru WhatsApp trebuia implementata inca de acum cativa ani de zile, insa este bine totusi ca intr-un final sunt gandite metode care sa ne protejeze de pericole.