WhatsApp: Doua NOI Functii Importante Descoperite

WhatsApp are doua noi functii importante descoperite in aplicatiile pentru iPhone si Android, ele schimband experienta de folosire a acestora in 2018.

WhatsApp Doua NOI Functii

WhatsApp are doua noi functii importante descoperite in cea mai recenta versiune beta a aplicatiei pentru Android, acestea fiind in proces de dezvoltare pentru lansare in 2018, inclusiv pentru telefoanele iPhone ale Apple. Compania WhatsApp testeaza in mod constant functii noi pentru utilizatorii din lumea intreaga, asa ca aceasta descoperire nu ar trebui sa mire pe cineva, mai ales ca una dintre ele este asteptat de ceva vreme.

WhatsApp va implementa in primul rand stickere pentru iPhone si Android, compania americana avand in testare pachete de stickere care sunt oferite in momentul de fata si de catre compania Facebook in aplicatii. Avand in vedere ca WhatsApp este detinuta de catre cei de la Facebook, este perfect normal sa vedem si in WhatsApp aceeasi functionalitate, utilizatorii avand parte de aceeasi experienta de folosire indiferent de platforma.

WhatsApp a implementat stickere pentru prima oara intr-o versiune beta a aplicatiei pentru iPhone, iar acum ele au aparut si in Android, lista de stickere suportate fiind destul de lunga, iar mai jos puteti vedea o parte dintre ele. WhatsApp vrea sa le ofere utilizatorilor sai noi metode de a comunica unii cu altii, asa cum fac si pe reteaua de socializare Facebook, aceasta noua functionalitate urmand a fi oferita curand in aplicatii.

whatsapp stickers

WhatsApp – doua noi functii importante descoperite

WhatsApp nu implementeaza doar popularele stickere in aplicatiile sale, deoarece va face si o modificare pentru indicatoarele de confirmare a trimiterii acestora, schimbarea fiind o adevarata surpriza pentru multi. La trimiterea oricarui fel de continut prin WhatsApp, utilizatorilor le sunt afisate niste sageti care confirma faptul ca mesajul a fost expediat catre contul interlocutorului, sau ca acesta a fost vizualizat de catre respectiva persoana.

WhatsApp schimba aceasta functionalitate dupa introducerea stickerelor, astfel ca acum nu vor mai fi afisate indicatoarele de citire in momentul in care trimitem acest tip de elemente multimedia prin aplicatie. De ce a decis WhatsApp sa elimine indicatoarele de citire pentru stickerele trimise prin aplicatiile pentru iPhone si Android nu stie nimeni, insa cu daca schimbarea va ramane la fel si cand stickerele vor fi lansate, atunci va fi multa lume nemultumita.

whatsapp sticker confirmare citire

WhatsApp este cea mai folosita platforma de mesagerie de pe planeta, ea avand peste 1.2 miliarde de utilizatori in lumea intreaga, iar foarte multi dintre ei asteapta cu nerabdare lansarea acestor stickere pentru aplicatii. Cat va dura pana cand stickerele vor fi disponibile in aplicatia WhatsApp nu stie nimeni, dar cel mai probabil nu vom avea de asteptat chiar atat de mult.