LG dezvolta un Smartphone mai Avansat decat cele ale Samsung si Apple

LG este in plin proces de dezvoltare al unui smartphone mai avansat din punct de vedere tehnologic decat cele create de catre companiile Apple si Samsung.

lg smartphone pliabil

LG vrea sa revina in atentia lumii intregi ca fiind un producator de smartphone-uri inovatoare, asa ca in momentul de fata testeaza smartphone-uri cu caracteristici exceptionale. Mai exact, cei de la LG vor sa dezvolte noi smartphone-uri pliabile care se transforma in tablete, ele fiind similare cu ZTE Axon M, despre care v-am vorbit acum cateva saptamani.

LG crede ca viitorul este al smartphone-urilor care pot fi transformate in tablete si asta ar putea fi 100% adevarat, desi pana acum n-a fost lansat un telefon mobil de acest gen care sa si fie util. Puteti observa ca acel telefon al ZTE este departe de a fi util in viata de zi cu zi, design-ul sau neatragator tinand departe foarte multi clienti care sunt interesati de idee.

LG a gandit deocamdata, exact precu ZTE, combinarea a doua smartphone-uri intr-unul care se pliaza intr-o tableta, dar desigur ca fara a elimina marginile ecranului pentru ele. Daca LG ar reusi sa dezvolte un smartphone care are doua ecrane fara margini si ele s-ar putea plia intr-unul subtire, atunci cred ca ar avea succes garantat cu un asemenea produs.

LG smartphone pliabil

Avand in vedere ca nu stim ce fel de smartphone pliabil a dezvoltat Samsung, n-am putea spune ca ideea celor de la LG este mai proasta decat a “fratilor” coreeni, desi realitatea ar putea fi aceasta. LG este interesata sa dezvolte smartphone-uri pliabile doar pentru ca Samsung o face si daca telefonul Samsung ar avea succes, atunci LG ar avea o foarte mare problema fara un asemenea produs in oferta.

LG smartphone pliabil 1