Prima Pagina LG LG dezvolta un Smartphone mai Avansat decat cele ale Samsung si Apple

LG dezvolta un Smartphone mai Avansat decat cele ale Samsung si Apple

LG este in plin proces de dezvoltare al unui smartphone mai avansat din punct de vedere tehnologic decat cele create de catre companiile Apple si Samsung.

lg smartphone pliabil

LG vrea sa revina in atentia lumii intregi ca fiind un producator de smartphone-uri inovatoare, asa ca in momentul de fata testeaza smartphone-uri cu caracteristici exceptionale. Mai exact, cei de la LG vor sa dezvolte noi smartphone-uri pliabile care se transforma in tablete, ele fiind similare cu ZTE Axon M, despre care v-am vorbit acum cateva saptamani.

LG crede ca viitorul este al smartphone-urilor care pot fi transformate in tablete si asta ar putea fi 100% adevarat, desi pana acum n-a fost lansat un telefon mobil de acest gen care sa si fie util. Puteti observa ca acel telefon al ZTE este departe de a fi util in viata de zi cu zi, design-ul sau neatragator tinand departe foarte multi clienti care sunt interesati de idee.

LG a gandit deocamdata, exact precu ZTE, combinarea a doua smartphone-uri intr-unul care se pliaza intr-o tableta, dar desigur ca fara a elimina marginile ecranului pentru ele. Daca LG ar reusi sa dezvolte un smartphone care are doua ecrane fara margini si ele s-ar putea plia intr-unul subtire, atunci cred ca ar avea succes garantat cu un asemenea produs.

LG smartphone pliabil

Avand in vedere ca nu stim ce fel de smartphone pliabil a dezvoltat Samsung, n-am putea spune ca ideea celor de la LG este mai proasta decat a “fratilor” coreeni, desi realitatea ar putea fi aceasta. LG este interesata sa dezvolte smartphone-uri pliabile doar pentru ca Samsung o face si daca telefonul Samsung ar avea succes, atunci LG ar avea o foarte mare problema fara un asemenea produs in oferta.

LG smartphone pliabil 1

 • Srb Srb

  o prostie…ori este un display ce se indoaie, ori sunt 2 legate de o balama
  Daca si samsung are in proces tot ceva de genul…mai bine le spun de pe acuma sa nu se mai chinuie

 • sudteamromania

  Exact, nici cal și nici măgar…încearcă și ei marea cu degetul, am văzut la CES și tv-ul care se rulează, alta Invenție sortita eșecului

 • Bogdanel

  Mi-ai citit gândurile

 • Srb Srb

  Stiu. Am puterea asta

 • Visan Teodor

  De unde a apărut trendul asta?

 • Bk85

  Ideea e buna.. doar ca schitele alea arata execrabil. Daca asa e designul lor, mai bine nu se chinuie!

 • Exact la același lucru mă gândeam și eu, la două telefoane legate de o balama. Mare invenție!

 • George89

  Tot Galaxy X care se zvonește a fii fără balamale e mai bun

 • Arrival Phoenix

  FRATIOLOR ADUCE CU NOKIA N97 CA SI IDEE SAU ALA PRIMUL DE BUSSINNES DAR IDEEA NU E RE PANA LA UNUL CU PROIECTOR GEN STAR WARS YOU ARE THE ONLY HOPE

 • Arrival Phoenix

  Care schita de design actual nu arata execrabil de banal toate parand identice?Doar Utility designul le salveaza de anodin si branduirea.

 • Dacă Galaxy X, din ce s-a zvonit pana acum, va deveni realitate, cu siguranța va fi WOW.