Apple RENUNTA la MacBook Air, Iata cu ce il va Inlocui

Apple renunta la MacBook Air incepand cu anul 2018, compania americana pregatind un alt model de laptop pe care il va include in oferta sa publica.

13

apple renunta macbook air

Apple vrea sa renunte complet la vanzare MacBook Air, compania americana urmand a scoate produsul complet din oferta sa in cursul anului 2018 pentru a il inlocui cu un model nou. Nu vorbim despre un nou model al MacBook Air, aceasta serie de laptop-uri ale companiei Apple urmand a disparea complet din oferta celor din Cupertino in urmatoarele luni.

MacBook Air nu a mai fost actualizat(separat de procesor si RAM) de cativa ani, iar la jumatatea anului 2018 cei de la Apple intentioneaza sa lanseze un nou model al MacBook care va avea un ecran de 13 inch. Apple vinde acum un singur model al MacBook care are un ecran cu diagonala de 12 inch, insa la jumatatea anului 2018 intentioneaza sa lanseze un altul cu ecran de 13 inch, dar cel mai probabil acelasi design.

Apple RENUNTA la MacBook Air, Iata cu ce il va Inlocui

MacBook Air inca a generat vanzari surprinzator de bune pentru compania Apple, iar asta in principal multumita pretului de doar 999 de euro la care il vinde compania Apple. Desi Apple a lansat un MacBook Pro 13 inch cu Touch Bar anul trecut, diferenta de 300 de dolari intre modele convinge multa lume sa aleaga MacBook Air, in ciuda lipsurilor.

“Touch panel maker General Interface Solution (GIS) is expected to land more LCM (LCD module) orders from Apple, which reportedly plans to release an entry-level 13-inch MacBook in the second half of 2018, according to industry sources. With new orders for MacBooks and other models, GIS is expected to ramp up its LCM shipments to 600,000 units a month by the end of 2018 compared to 300,000 units currently, said the sources.”

Un MacBook 13 inch care sa inlocuiasca MacBook Air ar fi o schimbare chiar buna pentru compania Apple, daca noul laptop va avea un pret bun si functii care sa merite banii. Avand in vedere ca vobim despre compania Apple aici, ne putem astepta ca lucrurile sa nu fie chiar atat de bune pentru utilizatori, asa ca sigur vor exista unele compromisuri pentru clienti.