Angajatii Apple Dezvaluie noi Informatii despre HomePod

HomePod, noua boxa inteligenta a Apple, are meniul de setari dezvaluit de catre unul dintre angajatii companiei americane inaintea lansarii.

Angajati Apple Informatii HomePod

HomePod, noua boxa inteligenta a celor de la Apple, este in plin proces de testare in casele unora dintre angajatii care trebuie sa o pregateasca in vederea lansarii. Compania Apple a amanat deja lansarea HomePod din variate motive, insa asta conteaza mai putin acum, deoarece in imaginile de mai jos putem vedea optiunile de control pentru boxa inteligenta.

Imaginile au fost facute pe un iPhone de pe care era controlata boxa inteligenta HomePod, ea avand o sectiune speciala de setari disponibila in aplicatia Homekit a iOS 11. De acolo vor putea fi controlate unele dintre functiile HomePod, inclusiv suprafata tactila LED a boxei inteligente, plus diversele functii care sunt controlate prin apasarea acesteia de catre utilizatori.

HomePod setari

HomePod va avea foarte multe optiuni pentru setarea modului in care sunt redate sunetele, modului in care interactionam cu suprafata sa tactila, dar nu doar atat. Angajatii Apple confirma inclusiv faptul ca suprafata tactila LED a HomePod va putea afisa imagini, inclusiv o animatie pentru Siri in momentul in care asistentul personal asculta comenzile noastre.

Dezvaluirea de azi facuta de catre angajatii companiei Apple vine intr-o perioada in care lansarea HomePod este pregatita de catre compania Apple, deci probabil nu e accidentala. Apple a primit certificarea pentru a-si vinde boxa inteligenta in SUA, asa ca ne putem astepta ca ea sa ajunga foarte curand pe piata, dar mai intai vom vedea probabil si alte dezvaluiri similare.

HomePod setari aplicatie