Prima Pagina HomePod HomePod: Functia pe care Nimeni nu o Credea Posibila

HomePod: Functia pe care Nimeni nu o Credea Posibila

Apple a implementat in boxa inteligenta HomePod o functie pe care nimeni nu o credea posibila pentru un produs de acest gen creat de catre americani.

HomePod Functia Posibila

HomePod, boxa inteligenta a companiei Apple, a fost anuntata in mod oficial in cursul acestei zile pentru lansare in data de 9 februarie, precomenzile pentru produs incepand vineri. Apple a readus in atentia utilizatorilor sai functiile pe care boxa inteligenta HomePod urmeaza sa le aiba, iar printre ele se numara si una complet neasteptata.

HomePod urmeaza sa permita efectuarea de apeluri telefonice folosind un iPhone si va putea fi utilizata ca difuzor pentru a vorbi cu persoanele pe care dorim sa le sunam. Este necesar ca un iPhone sa se afle in preajma boxei inteligente HomePod pentru ca totul sa functioneze, iar multumita microfoanelor sale vom putea discuta cu persoanele pe care le sunam, sau care ne suna.

“Everyone can continue a phone call on HomePod–Anyone can start a call on their iPhone and hand it off to HomePod for a hands-free conversation.”

HomePod urmeaza deasemenea sa poata prelua comenzi vocale de la oricare dintre persoanele care se afla in preajma sa, deci nu va fi limitata doar la detinator. Stim deja ca functia Hey Siri din iPhone este limitata in ceea ce priveste controlarea sa, insa restul functiilor interceptate de catre microfoanele HomePod vor fi actionate indiferent de la cine provin.

“Everyone can ask Siri questions–Anyone in the home can use HomePod to get everyday information like weather, traffic, new, translations, general knowledge, and more. For example, just as “Hey Siri, what’s the weather like this week?””

Nici pentru functia Hey Siri nu va exista limitare in HomePod, boxa inteligenta urmand a prelua aceasta comanda indiferent de persoana care o rosteste in camera in care se afla produsul.

 • iRaz

  Sunt tare curios despre acest nou produs. Software vorbind iOS poate face din acest produs ceva extrem de interesant. Dar ramane sa vedem cat de interesant l-a gandit Apple.
  Eu am precomandat deja produsul si abia-l astept.

 • Srb Srb

  SUPERB

 • Srb Srb

  abia de vineri OFICIAL se poate precomanda…

 • Srb Srb

  “Apple’s Rumored 6.1-Inch iPhone Said to Be 18:9 With 2,160×1,080 Resolution and Ultra-Slim Bezels” la 400ppi
  deja si asta devine f f interesant

 • Srb Srb

  “AppleCare+ for HomePod Will Cost $39”

 • Srb Srb

  “Apple will be adopting Japan Display’s so-called “Full Active” LCD technology. Full Active LCDs only require ultra-slim 0.5mm bezels on all four sides, even smaller than those on the iPhone X.”

 • iRaz

  Se poate si de acum daca stii de unde si pe cine sa intrebi …

 • Srb Srb

  Aia e rezervare dar nu oficiala.

 • Fosocle

  Nu prea inteleg treaba cu “o functie pe care nimeni nu o credea posibila” atat timp cat totul se bazeaza pe siri, iar siri stie sa faca apeluri telefonice. Plus ca alexa si google home fac asa ceva de multa vreme.
  In ceea ce priveste identificarea vocala, la fel ca la celelalte boxe inteligente existente pe piata, in mod sigur vei putea sa ii securizezi comenzile doar pe vocea unei persoane (identificare vocala doar pentru o persoana). Ar fi aberant sa puna limitare pe voce atat timp cat exista jocuri interactive gen trivia si altele sau broadcasting care te lasa sa comunici prin intermediul boxei cu celelalte persoane din casa (daca ai mai multe boxe imprastiate in camere). Poti sa faci sa se auda in toate boxele ce spui. Gen “hai la masa” sau “a luat foc casa, fiecare pentru el”.
  O functie utila va fi “find my phone”. Eu nu folosesc pentru ca telefonul sta in general lipit de mine, dar am in familie pe cineva care are nevoie la fiecare 10 minute.
  Va fi fun. Sunt curios de o comparatie homepod/google home max. La sunet, ca restul cunoastem (siri vs google assistant)

 • V.P

  Sunetul conteaza , daca se aude prost nu ma intereseaza .

 • M

  De ce să nu creadă lumea că e posibilă? De pe iPhone se pot iniția convorbiri pe Aura de la Harman Kardon… care apropo, cam seamana la hardware…

 • Bk85

  @Fasolce & @M, pentru ca.. Clickbait.

 • Bk85

  @VP, atata timp cat se aude mono iti dai seama ce calitate are? 😂 E ca si cum ar scoate o mare companie un casetofon de buzunar cu Siri/Google Assistant/Bixy.

 • VYC

  😂😂😂 cred ca sunt 500 de modele de boxe prin care poti face apeluri. Eu am 2 ue megaboom pe care pot vorbi cand sunt intr-un apel. Plus ca se pot conecta pe un singur telefon 100 + boxe si sa asculti muzica de in acelasi timp pe toate. Cat despre inteligenta… cati dintre voi folosesc siri? Pana o sa inteleaga limba romana o sa mai treaca vreo 100 de ani.