HomePod: Functia pe care Nimeni nu o Credea Posibila

Apple a implementat in boxa inteligenta HomePod o functie pe care nimeni nu o credea posibila pentru un produs de acest gen creat de catre americani.

HomePod Functia Posibila

HomePod, boxa inteligenta a companiei Apple, a fost anuntata in mod oficial in cursul acestei zile pentru lansare in data de 9 februarie, precomenzile pentru produs incepand vineri. Apple a readus in atentia utilizatorilor sai functiile pe care boxa inteligenta HomePod urmeaza sa le aiba, iar printre ele se numara si una complet neasteptata.

HomePod urmeaza sa permita efectuarea de apeluri telefonice folosind un iPhone si va putea fi utilizata ca difuzor pentru a vorbi cu persoanele pe care dorim sa le sunam. Este necesar ca un iPhone sa se afle in preajma boxei inteligente HomePod pentru ca totul sa functioneze, iar multumita microfoanelor sale vom putea discuta cu persoanele pe care le sunam, sau care ne suna.

“Everyone can continue a phone call on HomePod–Anyone can start a call on their iPhone and hand it off to HomePod for a hands-free conversation.”

HomePod urmeaza deasemenea sa poata prelua comenzi vocale de la oricare dintre persoanele care se afla in preajma sa, deci nu va fi limitata doar la detinator. Stim deja ca functia Hey Siri din iPhone este limitata in ceea ce priveste controlarea sa, insa restul functiilor interceptate de catre microfoanele HomePod vor fi actionate indiferent de la cine provin.

“Everyone can ask Siri questions–Anyone in the home can use HomePod to get everyday information like weather, traffic, new, translations, general knowledge, and more. For example, just as “Hey Siri, what’s the weather like this week?””

Nici pentru functia Hey Siri nu va exista limitare in HomePod, boxa inteligenta urmand a prelua aceasta comanda indiferent de persoana care o rosteste in camera in care se afla produsul.