Apple Anunta Lansarea HomePod, iata Data Oficiala

Apple a anuntat lansarea HomePod in perioada imediat urmatoare, data la care boxa inteligenta va fi disponibila fiind diferita pentru variate tari.

apple lansare homepod 9 februarie

Apple a anuntat lansarea HomePod in mod oficial in cursul acestei zile, compania americana sustinand ca boxa inteligenta va putea fi precomandata de vineri din Apple Store. La mai bine de 6 luni distanta de prezentarea oficiala si la o luna de la amanarea lansarii, boxa inteligenta HomePod a fost anuntata in mod ificial de catre compania Apple.

Apple sustine ca HomePod va fi disponibila din data de 26 ianuarie pentru precomanda in SUA, Marea Britanie si Australia, livrarile in aceste tari urmand a incepe pe data de 9 februarie. HomePod va fi deasemenea lansata in Franta si Germania in primavara, deci extinderea disponibilitatii boxei inteligente va fi una de durata, asa ca in Romania ar putea ajunge prin toamna.

“HomePod, the innovative wireless speaker from Apple, arrives in stores beginning Friday, February 9 and is available to order online this Friday, January 26 in the US, UK and Australia. HomePod will arrive in France and Germany this spring.”

HomePod va fi lansata pe 9 februarie, cu precomenzi din 26 ianuarie

HomePod este prima boxa inteligenta dezvoltata de catre compania Apple, ea avand la baza tehnologii de ultima generatie menite sa ofere cea mai buna experienta de a asculta muzica. HomePod are la baza interactiune cu asistentul personal Siri pentru a fi controlata, dar si 6 microfoane care personalizeaza experienta de a asculta muzica in functie de camera din casa in care este plasata boxa inteligenta.

“HomePod is a magical new music experience from Apple. It brings advanced audio technologies like beam-forming tweeters, a high-excursion woofer and automatic spatial awareness, together with the entire Apple Music catalog and the latest Siri intelligence, in a simple, beautiful design that is so much fun to use.”

HomePod functioneaza cu ajutorul procesorului din iPhone 6, acesta controland o varietate de senzori, 7 tweetere si un sub-woofer pentru a oferi cea mai buna experienta posibila. Apple descrie HomePod ca un asistent pentru orice casa, insa vorbim despre un competitor puternic pentru Amazon si Google, functionalitatea urmand a fi serios limitata in Romania.

12 COMENTARII

  1. Iti dai seama ce “experienta” poti avea cu boxa aceasta. Pai n as da sistemul meu de sunet pt acest homepod 100 de ani. Pai cu o singura boxa ce experienta sa ai? Poate e bun doar daca il cumperi pt Siri. ?

  2. Exact, o sa cumpere ca prostii cam o duzina, ca sa aibă in fiecare camera, 2 cel puțin :))). Ești tare p&€)T și naiv SRB :)))