iOS 11.2.5 a fost LANSAT pe iPhone si iPad

iOS 11.2.5 a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch in aceasta seara, compania Apple oferind actualizarea in mod public pentru toti utilizatorii.

iOS 11.2.5

iOS 11.2.5 a fost lansat pentru iPhone si iPad in aceasta seara, compania Apple oferind in mod complet surprinzator noua versiune a sistemului de operare pentru utilizatorii din intreaga lume. iOS 11.2.5 a fost testat in versiune beta de catre compania Apple timp de cateva luni inainte de a fi lansat in versiune finala pentru publicul larg, iar acum toata lumea il poate avea.

iOS 11.2.5 nu aduce schimbari foarte importante pentru iPhone si iPad, cei de la Apple concentrandu-se in principal pe rezolvarea unor probleme de functionare, sau a altor buguri importante. iOS 11.2.5 vine cu schimbari minore pentru unele functii ale iPhone si iPad, majoritatea nefiind de importanta serioasa pentru utilizatori, asa ca nu va asteptati la asa ceva.

iOS 11.2.5 a fost LANSAT pe iPhone si iPad

iOS 11.2.5 rezolva totusi o problema foarte importanta, mai exact mesajul care poate bloca orice iPhone in momentul in care este trimis de catre o persoana rau intentionata catre noi. Acel mesaj poate nu doar sa blocheze aplicatia Mesaje din telefoane si sa reporneasca fortat telefoanele, ci poate avea drept efect inclusiv stergerea tuturor mesajelor din telefoane.

iOS 11.2.5 poate fi instalat cel mai usor in iPhone, iPad si iPod Touch folosind sistemul Software Update, Actualizare Software implementat de catre compania Apple. Pentru a il utiliza va trebui sa navigati catre Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si sa urmati instructiunile de instalare pentru iOS 11.2.5.

iOS 11.2.5 a fost lansat astazi impreuna cu watchOS 4.2.2, tvOS 11.2 si macOS High Sierra 10.13.3.

UPDATE: Iata si lista oficiala de schimbari :

HomePod support 

– Setup and automatically transfer your Apple ID, Apple Music, Siri and Wi-Fi settings to HomePod. 

Siri News 

– Siri can now read the news, just ask, “Hey Siri, play the news”. You can also ask for specific news categories including Sports, Business or Music. 

Other improvements and fixes 

– Addresses an issue that could cause the Phone app to display incomplete information in the call list 
– Fixes an issue that caused Mail notifications from some Exchange accounts to disappear from the Lock screen when unlocking iPhone X with Face ID 
– Addresses an issue that could cause Messages conversations to temporarily be listed out of order 
– Fixes an issue in CarPlay where Now Playing controls become unresponsive after multiple track changes 
– Adds ability for VoiceOver to announce playback destinations and AirPod battery level