Prima Pagina HomePod HomePod: Trei Functii Majore Lipsesc la Lansare

HomePod: Trei Functii Majore Lipsesc la Lansare

HomePod va fi lansata fara trei functii foarte importante, clientii Apple trebuind sa astepte actualizari succesive ale iOS pentru a le avea disponibile.

HomePod Functii Lipsesc Lansare

HomePod a fost anuntata oficial pentru lansare in cursul lunii viitoare de catre compania Apple, noua boxa inteligenta a celor din Cupertino urmand a fi vanduta la pretul de 350 de dolari. Desi HomePod va fi disponibila peste putin timp, din pacate nu toate functiile noi anuntate de catre compania Apple inca din iunie vor fi disponibile pentru clienti din data de 9 februarie.

HomePod nu va recunoaste altceva decat limba engleza, la inceput, cei de la Apple anuntand totusi ca initial doar SUA, Marea Britanie si Australia vor avea boxa in Apple Store. In primavara vom vedea HomePod in Franta si Germania, deci pana atunci Siri va “invata” cum sa recunoasca germana si franceza rostite catre HomePod, pe iPhone suportul existand de cativa ani.

A doua dezamagire este ca functia multi-room audio nu va fi disponibila in momentul lansarii HomePod, aceasta permitand sincronizarea mai multor boxe, sau redarea de melodii diferite in camere separate. Utilizatorii care cumpara mai multe boxe inteligente HomePod pot folosi functia multi-room audio pentru a reda cate un cantec separat in fiecare camera separata, sau pentru a sincroniza perfect aceeasi melodie in diverse camere.

“Coming this year in a free software update, users will be able to play music throughout the house with multi-room audio. If HomePod is in the kitchen, users can ask Siri to play jazz in the dining room, or play the same song in each room — perfectly in sync. If there’s more than one HomePod set up in the same room, the speakers can be set up as a stereo pair for an even more immersive sound experience.”

HomePod nu va avea deasemenea functia stereo disponibila in momentul lansarii, aceasta fiind oricum oferita doar pentru cei care cumpara minim 2 boxe si le folsoesc in aceeasi camera. E foarte posibil ca putine persoane sa simta lipsa acestei functii, insa chiar si asa, indisponibilitatea sa chiar din momentul lansarii arata cat de greu a dezvoltat Apple software-ul pentru HomePod.

Toate cele trei functii vor fi lansate in 2018 prin actualizari succesive ale sistemului de operare pentru HomePod.

 • Srb Srb

  multi-room audio tine de airplay 2 ce nu este gata inca…dar sunt sigur pana in martie o sa fie totul ok

 • Srb Srb

  clar cine vrea pt audio va cumpara 2 boxe/camera. Bine acuma cine locuieste ca mine in cotet de 2mp este de ajuns doar 1 boxa…totusi eu voi cumpara 2 sa se simta si 3d

 • Iulian

  superb, doua iphone X, doua boxe inteligente dar locuiești in “coteț”, tipic românesc, minte lipsa, sanatos sa fi !!

 • Srb Srb

  si am si 1 imac de 27″ si macbook pro…si 4k HDR tv….iti dai seama ce inghesuiala e la mine ?!

 • Neo

  Cum puteti fi asa de fascinati de o boxa ? Eu chiar nu vad rostul unui asemenea produs , poate daca ar venii cu 500rms … si ar fi de dimensiunea unei mingi de handball

 • Fosocle

  Puteti sa ziceti ce vreti, dar eu nu cred treaba cu stereo. Pai Burebista cand se imbata cu ostasii, asculta doinele in boxe stereo. Chiar nu cred. Plus ca s-ar face de mega kkt pentru ca nu ar avea nicio alta justificare decat profitul. Nu stiu de unde iei chestiile astea.
  Oricum, la cat de apropiate sunt difuzoarele intr-o astfel de boxa, doua sunt oricum obligatorii. Diferenta e enorma

 • VYC

  @ srb boxele se conecteaza intre ele. Nu cu telefonul. Este o boya principala conectata cu telefonul, apoi a 2 boxa se conecteaza cu prima. Functia asta e furata de la logitech ue boom si ue megaboom. Cat despre functia stereo v fi acelasi lucru(copy/paste). Logitech ofera aceste funtii de aproape 2 ani.colegii mei folosesc aceeasi boxe de la logitech si am conectat intre ele la un gratar 14 boxe care care cantau de pe un sg. Telefon. Sunet f bun si puternic.
  Asta inseamna inovatie.

 • P.P

  Deci cumperi acum boxa, iar functiile vin peste cateva luni.Cat de penibil…