Prima Pagina iPhone XS iPhone XS: Apple va Lansa Trei Modele in 2018

iPhone XS: Apple va Lansa Trei Modele in 2018

iPhone XS va veni cu multe surprize in 2018, compania Apple fiind obligata sa lanseze trei noi modele ale iPhone pentru clientii din lumea intreaga.

iPhone XS Apple Trei Modele 2018

iPhone X nu pare sa aiba vanzarile chiar atat de mari precum credeau cei de la Apple si analistii din pietele globale, iar asta pare sa fi convins compania Apple sa lanseze nu unul, ci trei modele ale iPhone in 2018. Se pare ca iPhone X nu mai este la fel de popular in China precum era la inceputul acestui an, telefonul mobil al celor de la Apple avand parte de interes mult mai mic decat sperau inclusiv cei din Cupertino, acum ca stocurile sunt suficiente.

iPhone X are cerere mica in China deoarece se pare ca trendurile s-au schimbat in tara, iar chinezii sunt dispusi sa astepte cu pana la 10 luni mai mult inainte sa isi schimbe telefoanele mobile, iar asta afecteaza Apple. Solutia pentru problema pare sa fie renuntarea la vechile modele de telefoane iPhone si trecerea la o noua serie cu ecrane mari, iPhone X Plus urmand a fi unul dintre telefoanele pe care Apple va pune accent in 2018.

Apple vrea sa lanseze in 2018 un iPhone cu ecran LCD ce are diagonala de 6.1 inch, insa separat de el va exista inclusi un succesor pentru iPhone X, care va avea ecran tot de 5.8 inch, iar un iPhone X Plus vom vedea cu ecran de 6.5 inch. Apple vrea sa isi diversifice foarte mult oferta de telefoane iPhone, insa accentul cel mai mare va fi pus pe iPhone X si iPhone X Plus, al doilea putand avea vanzari mai mari decat iPhone X multumita ecranului mai mare.

iPhone XS: Apple e Obligata sa Lanseze Trei noi Modele in 2018

De ce spun ca iPhone X Plus va fi in centrul atentiei Apple ? Ei bine pentru ca, din cate se pare, chinezii considera ca iPhone X are, din cauza decupajului, o suprafata totala de afisare a imaginilor care este mai mica decat cea a iPhone 8 Plus. iPhone X are un ecran cu diagonala de 5.8 inch, iar iPhone 8 Plus unul de 5.5 inch, insa chinezii sunt indusi in eroare de decupaj si cred ca 0.3 inch dispar din cauza lui, lucru adevarat daca luam in calcul si zona cu bara de actiuni din partea inferioara a ecranului.

“We believe the addition of 6.5-inch OLED and 6.1-inch LCD iPhone models will boost Apple’s market share in China, and that the US$650-750 6.1-inch LCD iPhone will make it easier for users worldwide to own a 3D sensing and full-screen design iPhone which offers an innovative user experience.”

Combinand pastrarea telefoanelor pentru perioade mai lungi de timp si confuzia chinezilor, iPhone X are parte de prea putina atentie intr-o perioada in care asteptarile erau altele. Desigur ca solutia pentru Apple este un ecran cu diagonala de 6.5 inch, nu implementarea unor functii inovatoare, inclusiv preluarea unora din Android, dar cu asta ne-am obisnuit deja de la compania Apple.

iPhone XS, iPhone X Plus si iPhone 9(sa-i spunem asa deocamdata), urmeaza sa fie lansate in toamna anului acesta de catre compania Apple, intr-o schimbare majora de serie. Sper ca Apple sa nu dezamageasca prea mult si anul acesta cu design-ul telefoanelor sale, dar nimic nu poate garanta asta.

 • RaduD

  Eu zic totuși ca dacă nu ieșeau cu prețul asta nesimțit de mare, ar fi vândut mult mai mult și ar fi avut parte de mai mare succes…

 • Srb Srb

  f frumos, cumva apple avea pana acum 3 modele diferite , iphone 8/8plus si X
  La anul e ok sa avem 2 OLED dar si cel LCD pt doritori cu promotion..va fi o alegere grea daca va veni si cu acelasi hardware

 • Castravete

  Sa nu fie vorba de Iphone X 2018, Iphone X Plus si Iphone SE2. Primele 2 cu OLED si SE cu LCD. In aceiasi masura ar avea loc in gama un LCD de 5.5 , urmasul lui Iphone 8 Plus care sa pastreze amprenta si sa nu aiba “breton” si sa fie plasat intre SE2 si gama X.Eu as cumpara asa ceva daca OLED-ul din X Plus o sa fie cu un color shift similar iPhone X 2017 . My 2 cents

 • Srb Srb

  Totusi se era pt cei ce vor cel mai compact iphone,iar cel zvonit de 6.1” e intre x si xl
  Trebuie vazut,in martie cred ca va fi un event daca vor sa anunte SE

 • Terrymada

  Pt ca chinejii astia sunt disperati sa aiba ceva mare. Pt ca ei tot ce au e mic…:)) ii puteti vedea uneori folosind si tabletele pe post de telefon…asa ca nu ma mira nimic…

 • Emil

  Usor usor ajung sa lanseze 15 modele pe an.

 • Visan Teodor

  “chinezii sunt indusi in eroare de decupaj si cred ca 0.3 inch dispar din cauza lui, lucru adevarat daca luam in calcul si zona cu bara de actiuni din partea inferioara a ecranului”- cum vine asta,chinezii sunt induși in eroare de un lucru adevărat?

 • Florin Gabriel Haja

  Să fie modelul de 6,1″ cel care se zvonea anul trecut că va fi iPhone-ul aniversar, “iPhone 8”, cel cu Touch ID pe spate?

 • Visan Teodor

  Unii utilizatori de iphone se comporta ca si cum nu ar sti ca e diferenta de dimensiuni intre 3.5 inch(dimensiunea perfecta,stabilita de zeul lor Steve Jobs) si 6.5inch.Cu utilizatori atat de priceputi(a nu se intelege ca fac referire la toti utilizatorii de iphone),te mai miri ca Apple isi permite sa transforme iphone-ul in melc prin update de soft?Auzi la ei,cica e bine ce face Apple,ca Apple stie ce e mai bine pentru ei.