iPhone X a fost cel mai BINE Vandut Smartphone in T4 2017

iPhone X a fost declarat drept cel mai bine vandut smartphone in T4 2017 de catre analisti, pretul foarte mare nefiind suficient de important pentru clienti.

60

iphone x bine vandut smartphone 2017

iPhone X a fost cel mai bine vandut smartphone in T4 2017 conform analistilor de la Canalys, acestia afirmand ca telefonul companiei americane a avut parte de un succes neasteptat de mare in intreaga lume. V-am spus ieri ca analistii de la Canalys estimeaza vanzari de 29 de milioane de unitati pentru iPhone X in T4 2017, iar acum continui si va spun ca telefonul este prezentat ca fiind cel mai bine vandut in cele 3 luni incheiate la 31 decembrie 2017.

iPhone X a fost lansat pe 3 noiembrie 2017, deci a avut mai putin de 2 luni de disponibilitate pe piata si stocurile au fost extrem de limitate in primele saptamani dupa lansarea oficiala. In ciuda acestor lucruri, iPhone X s-a dovedit a fi mult mai popular decat oricare dintre celelalte smartphone-uri vandute pe pietele globale, iar aici includem iPhone 8, Samsung Galaxy S8/Note 8, seria Huawei Mate 10 si oricare alt telefon Android.

iPhone X a fost cel mai BINE Vandut Smartphone in T4 2017

iPhone X este si cel mai scump smartphone premium comercial lansat pe piata in 2017 cu sperante de a genera vanzari foarte mari si din categoria sa de pret, este cel mai bine vandut smartphone, cred ca in intreaga istorie a smartphone-urilor. Nu stiu vreun alt model de smartphone Android cu pret care incepe de la 1100 de euro care sa fi generat vanzari la fel de mari precum iPhone X in  toata perioada sa de disponibilitate, nu doar in 3 luni.

“The iPhone X performance is impressive for a device priced at US$999, but it is slightly below industry expectations. Apple struggled with supply issues in early November, but achieved a massive uplift in production in late November and throughout December. This helped it meet and even exceed demand in some markets by the end of the quarter.”

iPhone X demonstreaza faptul ca fanii Apple sunt dispusi sa plateasca oricat pentru un smartphone al companiei, indiferent cat de revolutionare, sau nu, ar fi functiile integrate in el de catre cei din Cupertino. iPhone X arata ca piata telefoanelor premium are suficient de multi clienti dispusi sa cheltuie sume serioase de bani pentru telefoane care costa mai mult chiar si decat o vacanta de vara, iar de aici Apple va invata ca poate sa mai creasca preturile produselor in viitor.

iPhone X bine vandut smartphone t4 2018