Prima Pagina iTunes iTunes 12.7.3 a fost Lansat cu o Actualizare Importanta

iTunes 12.7.3 a fost Lansat cu o Actualizare Importanta

HomePod iTunes 12.7.3

iTunes 12.7.3 a fost lansat de catre Apple in cursul acestei seri la doar cateva ore dupa ce iOS 11.2.5, watchOS 4.2.2 si tvOS 11.2.5 au fost lansate pentru utilizatorii din intreaga lume. Compania Apple a lansat iTunes 12.7.3 ca un update minor pentru programul sau care permite nu doar administrarea iPhone, iPad sau iPod Touch, ci si reinstalarea sistemului de operare pe care dispozitivele il au.

iTunes 12.7.3 are listata in lista de schimbari mentionat doar faptul ca ofera compatibilitate pentru boxa inteligenta HomePod pe care compania Apple a anuntat-o pentru lansare in cursul zilei de ieri. Toti cei care vor cumpara boxa inteligenta HomePod vor putea folosi sistemul AirPlay din iTunes pentru a directiona muzica din calculator catre boxa inteligenta, totul fiind gandit pentru a fi usor de folosit.

“iTunes is now designed to work with HomePod. Use the improved AirPlay menu to choose HomePod and control what plays next with your Apple Music subscription.”

  • Srb Srb

    Superb

  • Nserver

    Nu e prea superb, asta de când au scos “opțiunea” Apps care te ajuta sa faci mai repede restore, aveam toate aplicațiile actualizate, acum redownload după restore.

  • Srb Srb

    inca se poate…aceasta actualizare are doar compatibilitate cu boxa