KFC vinde Aripioare intr-o Cutie care se Transforma intr-o Drona

KFC uimeste din nou cu un produs foarte neobisnuit, livrandu-le clientilor o cutie speciala de aripioare care poate fi transformata intr-o drona.

kfc aripioare cutie drona

KFC a lansat, probabil, unul dintre cele mai inovative produse oferite pana acum de catre un lant de fast-food, mai exact o cutie care poate fi transformata intr-o drona. In clipul video de mai jos puteti vedea materialul de promovare pentru cutia celor de la KFC care poate fi transformata intr-o drona de catre clientii care cumpara un numit tip de aripioare picante.

KFC a creat cutia intr-un asemenea mod incat ea poate fi dezasamblata si modificata pentru a fi transformata intr-o rona care poate fi controlata de catre clienti de pe smartphone. KFO este denumirea pe care KFC a dat-o acestei drone, care este practic un quadcopter, cutia speciala fiind livrata doar in anumite zone din India maine si poimaine.

KFC a ales cel mai probabil India pentru a face acest test in baza vanzarilor pe care le are in zona, iar daca va avea succes acolo, ar putea extinde ideea si in alte zone de pe glob, dar nu va asteptati sa vedeti asa ceva in Romania.