Flanco: Televizoare cu 15.000 LEI Reducere

Flanco are reduceri de pana la 15.000 de LEI la televizoare in ziua micii uniri, o gama destul de variata de modele fiind oferite cu preturi promotionale.

Flanco Televizoare 15.000 LEI Reducere

Flanco vinde televizoare cu preturi mai mici cu pana la 15.000 de LEI in aceasta pagina pentru urmatoarele zile, in acest weekend preturile pentru televizoare fiind cu mult mai bune decat s-ar fi asteptat aproape oricine in aceasta perioada de inceput de an 2018.

Flanco are aproape 200 de modele de televizoare disponibile cu reduceri de pana la 15.000 de LEI pentru urmatoarele zile, acestea venind de la o gama atat de variata de producatori incat e putin probabil sa nu gasiti ceva care sa va intereseze de la macar unul dintre ei in curand.

Flanco listeaza modele de televizoare de la Samsung, Phillips, LG, Sony, Orion, Horizon, si multe alte companii in aceasta pagina, gama fiind foarte diversificata pentru ca toata lumea sa poata gasi modelul dorit pentru achizitie in aceasta perioada in care exista foarte multe promotii excelente.

Flanco a avut intotdeauna promotii bune la televizoare, insa pentru acest weekend are foarte multe modele cu reduceri pe care nimeni nu le creadea posibile cu o saptamana inainte de evenimentul oficial, asa ca vorbim despre o surpriza foarte placuta pe care o avem din partea unuia dintre cele mai mari magazine online din Romania.

Flanco are separat de televizoare si alte reduceri foarte bune la mii de alte produse in campania Goana dupa Reduceri, asa ca va recomand sa le analizati cu mare atentie oferta.