Prima Pagina Huawei KFC si Huawei Lanseaza o Clona a iPhone 7 Rosu

KFC si Huawei Lanseaza o Clona a iPhone 7 Rosu

KFC si Huawei au decis sa lanseze impreuna o clona a iPhone 7 rosu cu denumirea KFC Huawei 7 Plus, ea fiind vanduta doar in China cu pretul de 160 de dolari.

KFC sarbatoreste 30 de ani de existenta in China, iar cu aceasta ocazie compania americana a decis sa lanseze o clona a iPhone 7 rosu pentru clientii interesati de asa ceva. KFC a decis sa intre in parteneriat cu Huawei, o companie specializata in clonarea iPhone si a iOS, asa ca rezultatul final este unul pe masura parteneriatului pe care cele doua companii il anunta prin clipul video de mai jos.

KFC este o companie cunoscuta pentru aripioarele de pui pe care le vinde in lumea intreaga, insa iata ca in China vrea sa fie mai mult decat un furnizor de mancare pentru clienti. Cei de la KFC au decis sa lanseze acest smartphone in parteneriat cu Huawei pentru a le permite clientilor fara prea multi bani sa cumpere una dintre cele 5000 de unitati la pretul de numai 162 de dolari, potrivit pentru o clona.

KFC si Huawei au decis sa-i ofere acestei clone denumirea KFC Huawei 7 Plus, deci practic vorbim despre o idee care a avut la baza crearea unei impresii cat mai clare ca ar fi vorba despre iPhone. KFC este o companie foarte mare, cu multe brand-uri asociate care fac parte din acelasi domeniu al alimentatiei, dar ceea ce face cu Huawei este destul de uimitor, din multe puncte de vedere.

KFC lanseaza o clona a iPhone 7 rosu

KFC va vinde KFC Huawei 7 Plus numai in China, deoarece smartphone-ul a fost creat special pentru aceasta aniversare a activitatii in tara. Totusi, daca KFC ar fi luat decizia de a lansa KFC Huawei 7 Plus  si in alte tari, exista o sansa destul de buna ca Apple sa fi luat decizia de a actiona compania in judecata, in ciuda pretului de vanzare foarte mic pentru terminal.

KFC subventioneaza cu siguranta foarte mult din pretul KFC Huawei 7 Plus  pentru a le putea face un cadou frumos clientilor sai din China, dar probabil nici componentele nu sunt grozave. KFC si Huawei nu au dezvaluit deocamdata toate specificatiile KFC Huawei 7 Plus, insa se stie ca el va avea 3 GB RAM, spatiu de stocare minim de 32 GB, suport microSD si un cititor de amprente.

KFC sau Huawei nu au anuntat nici diagonala ecranului KFC Huawei 7 Plus, insa probabil vorbim despre ceva cu un ecra de aproape 5 inch si un procesor de smartphone mid-end. KFC Huawei 7 Plus este o creatie care, ca sa fiu complet sincer, nu ii face cinste companiei KFC, deoarece Huawei este recunoscuta ca o copiatoare a Apple, asa ca nu poate fi vorba despre onoare pentru chinezi.

 • Mr. Tambourine Man

  Clona perfecta pentru kakace

 • nelu

  Astia sunt prosti rau sa mor eu

 • Srb Srb

  Kfc LA MULTI ANI BAIETTE

 • Viorel Predatorul

  Nu cred că se poate demonstra în instanța de judecată că modelul ăsta încalcă patentele referitoare la designul iPhone-ului. Toate smartphone-urile sunt la fe: un dreptunghi, un ecran și o cameră foto. Diferențele între ele sunt din ce în ce mai mici.
  Mai mult, KFCul ăsta nu are butonul Home, și nici sigla Apple pe spate. Dacă mă uit bine, văd că și camera foto este mai bine intrată în carcasă decât la iPhone.

 • radu

  bravo lor,asa trebuie concurenta..!!

 • andreeyvalentin

  chinezii ăștia iti lasă impresia ca-s toți retardați la ce reclame au … și nu cred ca e vb doar de impresie

 • Cristi

  Daca era clona Iphone avea fata aia alba penibila,evident ca nu au pus fata alba ca e urata!

 • ck

  De 2 lei!

 • bonesgrecia

  Nu pare a fi o copie după iPhone , de unde ideia asta ? 😏